Hej vackra lördagmorgon! Solen sken in på vardagsrumsgolvet, man blir ju glad varje dag man ser solen. Tills man går ut. Fyy vad kkkkkkka-a-a-lllltttt det är nu! Kroppen är i nån sorts chock nu tror jag efter den här fantastiska sommaren.

Det var bara att åka iväg till jobbet idag och packa order. Har fått in så fantastiskt mycket order under de 4 dagarna med rabatter och jag får lite ångest över att jag inte klarar av att packa iväg som vi brukar med “alla order före kl 15 går iväg samma dag”. Det är liksom helt omöjligt när det kommit in 600 order på några dagar. Men jag lovar att skynda mig alla kunder. Jag ligger faktiskt väldigt bra till men jag har nog 150 order kvar att packa nu och fler lär det ju bli innan måndagmorgon eftersom det trillar in order hela tiden 🙂 Angenäma problem visserligen men ändå.

 

Här kommer lite inspiration på vad kunderna köpt! En order med Icebags, Goodybag, servetter, slickepott, pepparkakor, Mr Uggly vinstopp och Enjoy Candles

Ockymössor, Tine K Home Facet ljuslyktor, sparbössa Mr Uggly och spira burk i silikon till en annan kund.

Grafisk poster, ocky mössor, armband från Rice, lattesked med ros från Rice, Pepparkakor i miniburkar, washitejper, hållare för presentsnören och Enjoy Candles packas till en glad kund.

Julsaker redan i september är helt normalt faktiskt. Hos oss börjar det alltid 25/9 och jag tror att kunderna har börjar lära sig det. Taklampa Lucia i färgen champagne med ledlampor från Watt o Veke, Tindra ljuslyktor, goodiebags och Enjoy Candles

Poster Alfabetet från Formelle Design, sparbössor i silikon Mr Uggly

Ni hänger väl med i Johanna Toftbys utmaning: 100 squats per dag i 100 dagar! Tror vi är inne på ca 25 dagar nu, har inte riktigt koll, jag bara gör. 🙂 Instagram #squats100dagartoftby

Ja hursomhelst passade jag på att göra mina squats på jobbet. Typ lite som pausgymnastik, upp o röra på sig. Haha ja att packa order hela dagarna är ju som bästa träningspasset men skönt ändå att ha gjort squatsen tidigt på dagen. Annars blir det oftast strax före midnatt.

 

Fick ju även hem dessa muggar i både porslin och melamin igen samt skålar i porslin och melamin. Typography by Arne Jacobsen från Design Letters. Hade ett gäng på förhandsbeställningar så nu har alla de packats och är på väg till kunderna.

Lagt upp en nyhet – poster 50×70 cm med Typography Arne Jacobsen Vintage ABC. Typografin ritades år 1937 av den världsberömde, danske arkitekten och formgivaren Arne Jacobsen.Bland Arne Jacobsens kända verk som formgivare kan nämnas stolarna Myran, Sjuan och fåtöljen Ägget. Bokstäverna var ursprungligen skapade för skyltar på Aahus City Hall. Nu kan du njuta av det vackra vintagealfabetet på din egen vägg. Alfabetet är med danska tecken.

På kvällen skulle min syster och hennes man på middag i krokarna nära vårt hem så äntligen fick småkusinerna ett tillfälle att sova här! Som dom har längtat!!! Maria och Hasse hann stanna en timme och vi passade på att skåla i champagne för att fira! Maria och Hasse har ju varit inblandade i inreda.com i allra högsta grad under alla år. Både som bollplank, styrelsemedlemmar, ägare och numera bollplank och rådgivare igen. Vi firar 14 år med inreda.com. Skål!

Barnen sitter klistrade och spelar nere hos Kevin 🙂

Dela gärna: