Torsdag morgon och det var bara att vara uppe med tuppen tidigt som tusan för att vara på jobbet och börja packa order, för att hinna med så mycket som möjligt innan posten kommer och hämtar kl 15. Det är sällan jag står på lagret och packar tänkte jag säga men jag gör nog det ganska mycket ändå, speciellt när det kommer ordertoppar och det behövs extra hjälp för att hinna med. Men jag älskar att packa order och det är så himla roligt att se vad kunderna väljer och matchar ihop.

De här tre dagarna sålde vi lika mycket som på 14 dagar annars och det lilla angenäma problemet som uppstår är ju när vi lovar leverans från oss samma dag om du lägger order före kl 15. Normalt hinner vi det och vi hoppar alla in och hjälper till för att det ska flyta på. Men vid en lagerrea så kan vi inte hålla lika snabb leverans såklart och det hoppas jag alla läste och uppmärksammade. Men ändå, snabba vill vi ju vara trots en enorm orderingång så det är bara att packa på så många timmar man kan. Inte en sekund stilla o lugnt (hahaha jo när jag fotar och instagrammar) så man är lite mör nu både i fötter och huvudet efter att ha farit runt o packat 5 dagar på raken. But I love it! ♥

Hej från mej och packbordet! Tea top silk orange från Love Forever, den finns även i rosa.

Vi fortsatte packa och här är en av alla kundorder som packades idag. Vinglas i plast från Rice, anteckningsbok och pennor från Tine K Home

En till av alla kundorder: bricka stor vit 46 cm från Tine K Home och doftljus med ekologiskt sojavax från Reunion Home

Vid en svängom in till mitt arbetsrum så var det så soligt så där hade inte gått att sitta idag utan att dra för persienner. Det var läge för solglajjer inomhus idag. Eller bara väldigt ovan med solen. Men härligt eller hur!

Vit bricka Tine K Home lutad mot väggen, Glasflaska This side up från House Doctor, doftljus från Reunion Home, tulpaner i grön glasvas Old Style från Rice och Tine k Home facettglas.

Marockanska brickbord från Tine K Home på väg till kund!

Kartongbrist på några av modellerna och snabb utryckning som vanligt av vår emballageleverantör! kan rekommendera dom för er som behöver emballage, bra preiser och snabba leveranser. Stockholms Kartong levererar över hela landet, hälsa från inreda.com vid kontakt 🙂

Vi sköter även lager och pack åt Alfons Åbergs egen webbshop. Den här stora gigantiska underbara gosiga Alfonsdockan finns i Alfons Webbshop www.alfonfonswebbshop.se

 

En glad kund, Linda, kom förbi med sina 2 barn och hämtade sin beställning hon gjort tidigare i veckan. Så söta barn och kul att träffa Linda.

Poff! Hem och byta om och dra iväg till Body Fit Boot Camp på Bosön. Torsdagar är det fokus på boxning som jag älskar!

Åhh herrejösses vilken tuff träning det var. Tabata boxning men så galet roligt. Till middag blev det kycklingfileer i kokosolja och chili, babyspenat, mango, kokosoljestekt lök och broccoli mixat med lite laktosfri creme fraiche och det vita är pepparrotsost. Kylskåpsrensning och man tager vad man haver. Men så gott!

Idag var vi 3 som packade order. På grund av sportlovstider och sjukdomstider så blir det lite bortfall men idag var det jag, Caroline och Anneli B som packade så det yrde bland packtejpar och kartonger. Ser fram emot en fredag med oss 3 igen och sen en helg att pusta ut på efter en hektisk vecka.

Nu laddar vi batterierna för en sista dag den här veckan med att packa order och samtidigt har jag en massa roliga möten inbokade.

 

Dela gärna: