Ohhh vilken helg det har varit! Trots att det nu är måndagkväll så har jag fortfarande inte hämtat mig från helgen, eller inte haft helg heller för den delen 😉

vi fick en så fantastisk orderingång på vårt 13-årsjubileum tisdag-torsdag så det var bara att hänga på jobbet och packa ikapp för allt vad man var värd!  Fredagkväll så printade jag ut de sista 24 timmarnas ordrar och höll på att smälla av!!! Vilken hög! Insåg att det var ingen idé att försöka där o då, det var bara att packa ihop sig, ta fredagkväll, ladda batterierna och komma tillbaka tidigt på lördagen 🙂

Vilket var lättare sagt än gjort när det är Lidingöloppshelg och man råkar bo precis där man inte ska bo när det gäller den saken. Så resten av helgen spenderades med att powerwalka fram och tillbaka till jobbet.

 

 

Men väl på jobbet så var det bara att sätta igång och stressa på!

Hepp hepp!

Roade mig med att fota massor jag packade. Behövde små pauser under mina packtimmar, passade på att instagramma då för att vara lite social 😉  (anneliepersson heter jag på instagram)

En kunds order ska snart ner i kartong: House Toy Basket från Rice, plåtburkar Lollipop från  La Shelf och juldekorationer från Tine K Home

Snygga tunikan med Budda på ryggen från Love Forever och äggkopparna i keramik från Rice till en annan kund.

Tine K Home kudde 60×60 cm Indigo Multi print i plum sålde snabbt slut och jag har beställt hem fler idag. Innerkudde ingår såklart och här är kuddfodralet vikt typ 8 ggr eller nåt. Kommer även hem igen i måttet 40×60 cm.

Packar The Baby Guest Book till glad kund!  haha gissa om jag blev förvånad när jag på instagram till och med fick kommentar från kunden själv på Instagram att det måste vara hennes paket!? Helt otroligt

Ett collage av 3 nyheter på fjärils och insektsposters från Liljebergs. Stor Kardinalbagge, Midsommarmätar och Grön Sandjägare.

Tack alla fina kunder som gjorde vårt jubileum till såna fantastiska orderrekord!

www.inreda.com

Dela gärna: