Igår kunde jag bara inte låta bli att köpa Pepparkaksdeg när jag gick förbi i affären. Den ropade faktiskt på mig..! Kom o köp, ät mig! Så här bakades det pepparkakor igår kväll med köket fullt av barn och höstlovig tonårskusin!  Doften av nygräddade pepparkakor var helt underbar 🙂 Kanske lite tidigt men det reflekterade jag inte ens över, jag har sett julgranskulor och juldekorationer så länge nu i webbshoppen så vi är redan på full fart mot julen.

Igår kom förresten en efterlängtad möbel in på lager. Den gick från House Doctor i Danmark för över en månad sen men den har varit ute på vift i nästan 5 veckor och äntligen igår uppenbarade den sig, vet inte var den hade varit på tajmout någonstans. Den är såå himla fin! Här hittar du Side table mix från House Doctor.

Ibland blir det så med leveranser, det är inte mycket man kan göra något åt. Den senaste leveransen med dörrmattorna från italienska Taffeta, den hamnade i Danmark istället i 3 veckor. Italienska fraktbolaget tyckte att Sverige och Danmark, det är väl samma sak. Med dessutom bara ett 4 siffrigt postnr 8157 Lindingo, Denmark som de skrivit in så var det inte rätt att få fullträff mot 18157 Lidingö, Sweden.  Men som sagt, även de är här nu, beresta och har sett en hel del av världen 🙂 Dörrmattorna med Snövit och de 7 dvärgarna hittar du här, finns i flera längder.

 

Idag är det full rulle igen, så roligt att julhandeln har startat, man märker att ordrarna ökar från dag till dag nu!

Ha en härlig dag du med,

annelie

Dela gärna: