Pernilla Wahlgren har släppt sin nya bakbok Pernillas Praliner och var på Tv4 Nyhetsmorgon imorse hos Jessica Almenäs. Pernilla bakade paj och Toblerone-muffins. Såg sååå gott ut!

Jag blev så himla glad när jag såg att hon hade med sig den Rosa receptbokshållaren från Rice som jag lämnade i hennes kök när jag var hemma hos henne för några veckor sen. Den är så bra, smidig, glad och praktisk! Och alldeles oemotståndligt rosa! Du hittar den såklart hos inreda.com men senare även i Pernillas bloggshop.

Pernilla är så duktig på att blogga ofta och det är riktigt roligt att följa hennes blogg och oj så annorlunda galet hektiska liv :). I hennes inlägg behind the scenes under tv-sändningen när hon bakar och väntar på att det ska bli klart smyger hon runt och kollar läget i studion 🙂

 

 

2 härliga bilder från tidigare inlägg när jag var på möte hemma hos Pernilla. Kokboken är så himla fin, så den måste jag genast införskaffa!

 

 

Rosa receptbokshållaren från Rice hittar du här i vår webbshop

 

 

Dela gärna: