Igår måndag skulle jag egentligen träffat Valerie på en frukostdejt för att hinna umgås lite men vi ändrade planerna lite raskt före helgen. Eftersom hon skulle ha Aftonbladet Härligt Hemma hos sig för ett hemmahos-reportage mitt på dagen så blev det lite tajt. De som skulle komma var mina vänner stylisten Helena Aro och fotografen Angelica Söderberg, så Valerie bjöd även in mig att vara med och komma lite tidigare för att fixa lite med lite nyheter som kommit till inreda.com och som hon beställt. Men  åhhh så roligt!! Underbart avbrott från min vardag med allt orderpack.

valerie-DSC_0659-ff

Fina Valerie, här hittar du hennes blogg på Damernas Värld och här hittar du hennes kläder som hon designar, vansinnigt vackra skapelser.

valerie-DSC_0656-f

valerieIMG_6791

När Helena och Angelica kom så satt vi och pladdrade ikapp lite sen vi sågs sist.

valerie-IMG_6834

Jag monterar ihop vita Snowball Happy Lights. Bakom mig ser ni Tine K Home lampfot large vit och lampskärm färgen Kit storlek Large från Tine K.

Medans jag satte ihop slingan så hade jag strax innan det lämnat sovrummet i ett litet kaos med kuddar överallt på golvet. Några minuter senare när Helena svischat in och stajlat sängen så var det makalöst snyggt!

valerie-DSC_0674-f

Sängkläder Chhatwal & Jonsson, det nya zickzackrandiga som kom hem i förra veckan, sååå vansinnigt sköna! Vilken fin kvalitet det är i dom! Kuddarna som glittrar är från Valeries egen kollektion och är tyger som är rester i hennes klädkollektion. Så magiskt fina! Snart finns dom även på inreda.com!

Filten på sängkanten är duken/överkastet från Design By som kom in i helgen. Svart lampfot medium Tine K och lampskärm randig vit/svart i storlek medium.

Blusen Valerie har på sig är från hennes egen kollektion.

Och den där vackra tjejen i mitten – hon är ju så vansinnigt vacker! Helt bedårande och duktig, vilken talang när det gäller att designa vackra kläder, som  går över till en sån känsla när det gäller att inreda sitt hem. Ni har väl inte missat hennes blogg, man blir så inspirerad.

valerie-DSC_0669-f

Helena fixar det sista på Happy Lights slingan

valerie-IMG_6793

valerie-DSC_0680-f

valerie-DSC_0691-f

Söta fina lilla yrvädret Bianca som nu pratar på som bara den. 🙂

valerie-DSC_0694-f

valerie-DSC_0699-f

Väskor och skor är något som Bianca älskar

valerie-DSC_0681-f

valerie-IMG_6833

Valerie klättrar upp och hänger upp Happy Lightsen, det blev fantastiskt vackert med en 35-slinga hängandes i fönstret.

valerie-DSC_0683-f

valerie-angelica

 

Angelica in action

valerie-IMG_6817

ChevronGrey-hosValerie-cred-Helena_aro--aftonbladet-bohemchic

Vacker bild på våra nya Enjoy Candles i färgen Chevron Grey. Bilden lånad från Helena Aro.

valerie-DSC_0704-f

Jag, Angelica och Valerie

Tack för en fantastiskt rolig och inspirerande dag – reportaget kommer snart i Aftonbladet Härligt Hemma-bilagan. Åhh vad jag längtar tills dess! Angelica tog magiskt vackra bilder!!

Kika in här så länge på Helena Aros blogg så får ni se dagen ur hennes synvinkel 🙂 Fantastiska bilder!

Jag har massor med fler fina bilder men som jag inte får eller vill visa ännu, förrän det varit i tidningen, så kapitel nr 2 kommer senare 🙂

Jag kunde bara vara med 3 timmar innan det var dags att åka tillbaka och packa order – men ojj vad jag älskar detta att hinna umgås och tanka energi från vänner! Det var en ära att få kliva in och se hur en fotografering med proffs går till.

Och det är vår i luften och alla har vi våra garderobsrensningar för att få plats med nyheter och sortera bort sånt man tröttnat på och inte använder. Valerie hade också haft en liten rensning och jag fick med mig en hel väska full med kläder som hon tröttnat på!!! Jamen ni förstår!! Wow!! Vilken lycka, vilken härligt lyxig återvinning – från Valeries egen garderob!

valerie-IMG_6840

Dela gärna: