Hej! From 14 december 2020 så finns vi på Sturevägen 31 Lidingö. Välkommen att boka tid!

Här kan du se alla kalkfärger och betonglookfärger och få färgråd. Kalklitir finns i ett 50-tal färger och betong looken i 14 färger.  Lauthentiques kalkfärger & kritfärger finns också färgprover på om du är intresserad av dem.

Väggarna är målade med Kalklitir i färgen Winter Primo och alla andra färger finns det prover på. Nyfiken på att höra mer om färgen och få färgråd eller hjälp att välja nyanser?

Handla med dig färg hem men även annat från vårt sortiment såsom utomhusdusch i koppar, Pärlan träningsboll, posters, julpynt och massa annat kul till dig själv eller om du är på jakt efter julklappar!

Alla inredningsdetaljer (gäller ej färg och duschar) är det 50% rabatt på eller mer året ut. Kalkfärger, betongfärger och duschar kommer jag fortsätta ha i sortimentet. Men övrigt säljer jag ut till grymma priser och fina rabatter.

Jag finns inte på plats hela tiden, viktigt att du hör av dig innan så bokar vi en tid att ses! Jag finns tillgänglig för att ses både vardagar och helger så hör av dig!

SMS 0707105393 eller email annelie@inreda.com

 

Betala med Swish eller kort. Även faktura går bra till företag.

Inreda.com håller till på Lidingös nya c/oWorking på Innovatech Center, Sturevägen 29-31, Lidingö. Ovanför Lidingö Centrum, vid rondellen mittemot Lidingö Stadshus entré. cowork.nu

Varmt välkommen!
Annelie Persson
inreda.com

 

Betong Look färger

Dela gärna: