egna bilder

Av någon anledning så får min syster nästan alltid Mateus i present från mig när det är födelsedagar eller midsommarfirande som firas hos henne. Att köpa något till henne från min egen butik känns lite fantasilöst och en egen känsla att man gjorde det lite för lätt för sig själv kanske, ingen tanke bakom.  Sen finns alltid risken att hon redan handlat det hos oss.  Vill ju inte komma med något hon redan har : )

Men åter till Mateus, jag kan inte få nog av det.  Jag gillar det jättemycket! Trots att mina egna första fat har hängt med väldigt länge här hemma, oj började just nu inse att mitt första gula fat med blå snurror på fick jag av min vän Bente-Bus för ja herregud… nu var jag tvungen att surfa till Mateus hemsida för att se om det var möjligt att de har funnits så länge, ja 1993 startade Teresa Lundahl sitt företag!  Otroligt, det var inte igår. Fantastiskt bra jobbat Teresa! Imponerande.

Hemma hos Maria med ständiga kalas för alla barn och middagar för vänner så kommer mina presenter alltid till användning. Det känns extra roligt att ge bort presenter då.

Jag ÄLSKAR de små porslinsfjärilarna, kan titta på dem hur länge som helst. Jag har inte hundra koll på vad de ska vara till egentligen men jag tog för givet att de ska vara dekoration på bordet eller i dukningen, så de fick hänga med och vara grädden på moset. Eller pricken över i.et. Fint eller hur. Borde köpa några till mig själv och ha vid datorn. För att se på och må bra. Som ögongodis. Mmmm.

/annelie

Dela gärna: