Många nya härliga, tänkvärda, roliga och underbara texter och budskap på poster och canvas från I Love Design ligger nu uppe i shoppen. Ska du på bröllop i sommar? En personlig tavla till bröllopsparet är både roligt att ge och ett underbart minne att få. Födelsedagspresenter med personliga texter eller fyll upp din tavelvägg med snygga tavlor.

Här hittar du Posters och Canvas från I Love Design

599-ild-a1

599-ild

610-fromthisday-1
Det finns ett 100-tal olika produkter i kollektionen, alla i olika format och som postertryck eller på canvastavla. Många går att få med personliga texter, eget färgval, egna namn, datum, etc. Det finns något för alla hos I Love Design: personliga bröllopspresenter, doptavlor eller till sig själv med personliga eller färdiga texter.

Hittar du inte färgen du vill ha, så går det bra att välja en färg och sen anger du i meddelande i kassan vilken färg som önskas. Alla posters och canvas trycks på beställning inom någon dag, leverans går sen direkt från tryckeriet i London till dig. Räkna med upp till 14 dagars leveranstid.

Här hittar du Posters och Canvas från I Love Design

610-frame-teal

610-frame-large

610-frame-wine-new333

610-amealwithout-3

610-gin-frame2

610-frame444444

610-dates-1

ild-gult

Här hittar du Posters och Canvas från I Love Design

Förutom alla snygga posters och canvas nedan så har Caroline även en serie produkter för hemmet som du hittar här: I Love Design Home Accessories

Dela gärna: