Söndagen började med en härlig powerwalk tillsammans med Anette Strand. Vi rejsade runt sista milen på Lidingöloppet, vi gillar den men vädret gillade inte oss.. mellan 5e-8e kilometern så fullkomligt öööööste det ner och trots att spåret går i skogen just där så blev vi lite dränkta katter.

 

Jag och Anette innan start

Och banne mig, så mycket som jag har skrattat idag med Anette har jag inte skrattat på väääääldigt länge. Himmel så kul vi har ihop! Det började imorse, hur mycket jag än fotade så lyckades vi få statygubbarna som ett diadem mitt över hennes huvud!! Vi skrattade så vi dog och jag fick inte till det med vinkeln. Till slut kom det fram en snygg kille och frågade om vi ville ha hjälp!! 🙂 Nääää vi fixar det här så bra. Eller hur, ytterligare 24 foton senare så fick vi en hyfsad bild (:)

haha ja det är kul att man kan ha kul…! 🙂

Om du inte tycker det är kul att promenera, powerwalka, lufsa, jogga eller springa så vill jag verkligen rekommendera RunKeeper. Fantastisk bra liten pryl. Du sätter igång den vid start, den talar om för dig vid varje km eller 5e minut hur långt du gått/sprungit och vilket minuttempo du har. När du gått i mål så får du reda på hur långt du gått, hur snabbt, hur många kalorier och så kan man lätt jämföra mot tidigare gånger. Sen jag installerade RunKeeper appen i juni så tycker jag det är galet mycket roligare att ut och röra på mig!! Tycker om att få ett kvitto eller stämpel på att jag gjort det! 🙂

 

 

På kvällen träffades Anette och jag på Cadierbaren på Grand Hotel för en fördrink innan det bar iväg till nästa ställe.

Snygga Anette. Inredaren från Skåne. Och så hade vi hade barn på samma dagis en gång i tiden.

I väntan på god men fasligt dyr champagne! Dyrt för ett sånt litet glas menar jag, men det kostar att ligga på topp! Och att dricka champagne vintage på Grand Hotel 🙂

Men oj vad mysigt det var inne på Grand Hotel, det var premiär för mig men absolut inte sista gången.

 

 

Nästa stopp var Café Opera och kvällens final av Miss Universe Sweden.

 

Min fina vän Annika Duckmark som vann Fröken Sverige år 1996 var kvällens konferencier och jag ville vara där och hejja fram henne. Gosh hon är så fasligt vacker så de andra småmissarna hade störst konkurrens i henne tycker jag allt! 🙂

 

Nu börjar det snart! Dags att rusa fram till scenen och ta en bra fotoplats! :))) hahaha ni skulle se mig…. coming through, coming through! Måste stå så nära som möjligt. Alla andra bara suckar som jag trampar på tårna för att komma fram. Jag vet inte, men det är något som far i mig och kan inte hejdas. Funderar lite smått på om det kan ligga i pappa-genen, han var pressfotograf för Pressens Bild när jag var liten. Och någonstans så tror jag nog att jag är pressfotograf. Haha men så dum jag är. En fotograf tappar inte bort sin blixt och gör dom det köper de genast en ny. Men jag vägrar fortfarande tro att den möjligen kan ha ramlat ur kameraväskan uppe i bagageförvaringen på flygplanet till Köpenhamn förrförra helgen. Och jag vet att så fort jag köpt en ny dyr blixt så lyfter jag på någon hög – och vips där ligger den. Så lite trubbel med ljuset hade jag igår men det är smällen man får ta oblixtad.

 

Vilket proffs hon är! Konferenciern får högsta betyg!! Och stilpoäng!

 

Christer Sandelin var en av dom som uppträdde under kvällen. Här är han tillsammans med alla snygga missar som vunnit någon av de titlar som delades ut.

Tack för en härlig kväll!! Och vill ni se mer bilder så hittar ni mer på Annika Duckmarks blogg

Dela gärna: