Ta-da vi har räddat en soffa från soptippen! 🙂 Har letat länge efter en soffa på Blocket men inte hittat så jag blev så glad när jag såg en väns inlägg på Facebook! Milena som jobbar på Winterviken Cafe & Festvåning i Stockholm la ut en bild på Facebook igår om en soffa dom skänkte bort mot avhämtning, annars blev det grovsoporna.

Soffan var alldeles för stor för bilar i min närhet så till slut fick det bli hämtning med budbil. Supersmidigt! Så nu står den fina soffan här i entren så länge! Nu ska vi bara fixa till ett rum som ska bli mötesrum / fotorum där den ska stå. Hihi om den kommer in genom dörren, soffan är sååå djup! : )

 

 

Blir inte mycket till semester för mig som vanligt, så svårt när man är egen och speciellt när man kikar tillbaka på förra juli. Den var ju galet bra juli månad, bättre än julhandeln! Och nu den sista veckan i webbshoppen har varit helt fantastisk så det är bara att köra på.

Däremot försöker jag ta lite kortare dagar och hitta på grejjer med barnen. Funkar ju bra eftersom de sover länge och gärna sitter och spelar online med sina vänner några timmar innan jag kommer hem, vännerna är bortresta så att de kan ha kontakt trots semestertider är ju kul. Vilken skillnad mot när man själv var liten. 🙂

Allt det här regnet som har varit hittills har ju inte lockat så mycket att gå ut men idag när solen kom fram så åkte Filippa och jag iväg och handlade lite kläder och avslutade med en fika på Konditori Princess här på Lidingö. Mys!

 

Filippa

Dela gärna: