Jisses vad veckorna flyger fram.

Full rulle redan från start och även idag. På förmiddagen fick jag trevligt besök från Borås, det var Izabelle och Björn från Garda of Sweden som kom förbi och visade regnkappor. Deras regnkappor är jättefina, har en bra kvalitet och finns i många färger och storlekar. Redan i nästa vecka kommer de  upp i webbshoppen.

 

Izabelle, jag och Björn. Vet inte om det syns så bra, men jag har en Vanessa Black Dress från Love Forever. Jag älskar den!

Idag har jag jobbat med bilder och texter i stort sett hela dagen, från tidig morgon till långt nu efter midnatt. Det tar tid men behöver göras. Skönt med små härliga glada avbrott under dagen av besök, leveranser och full rulle runt omkring mig på kontoret! 🙂

 

Snygga och underbart härliga och duktiga stylisten Helena Aro kom förbi och lämnade saker från ett inredningsreportage, och jag passade på att skicka med henne ännu mer saker att fota.  Och jippi, vi hann även med en härlig fika igen! 🙂

 

Och jag fick en supervacker och fin bild på några av de produkter hon stylat och använt från inreda.com. Hon och fotografen Angelica var ju och plåtade ett inredningsreportage, som jag visade en behind the scenes bild från igår. Här kommer ytterligare en teaser.

Tine K brickan 46 cm och den härliga kudden Multiprint indigo. Helena har en blogg på www.helenaaro.se

Under dagen kom det in lite olika leveranser bland annat påfyllning av mer Love Forever-kläder. Hillary Jacket Military och Bohemian Poncho Dusty Mix.

 

 

Och vi fick även in de här smarta Boot Trays, dvs stövel brickor. Du ställer smutsiga stövlar på brickan och skonar därmed det snygga golvet. Brickan är av gummi och den kan du enkelt skölja av.

 

Och apropå leveranser. Man blir lite skadad av alla julsaker som redan har kommit in tror jag. Caroline har redan börjat pynta kontoret 🙂 Mysigt och fint!

Klockan 3 var det dags för vårt fredagsfika.  Vi invigde nya Tine K Home muggarna, de är riktigt goda att dricka ur! Och jag måste bara tipsa om Rice melamintallrikar, de avlånga, de passar perfekt för en bullängd på både bredden och längden!

På väg hem blev det fina fredagsblommor. Det var längesen… men jag föll pladask för den här färgen och en jättebukett med 20 vackra rosor för 159 kr.

Dela gärna: