Uppe med tuppen och la upp nyheter från Rice som hade kommit hem. Både nytt och några favoriter åter i lager. Så mycket fint som har kommit och som jag har längtat efter. Dagarna springer verkligen fram nu men man har ju helt klart en önskan att det kan skynda sig att bli vår nu. Förra helgen var ju fantastisk med allt sitt solsken, då märker man snabbt vad påverkad man blir och vad man lever upp! Vårens nyheter har ju börjat trilla in för länge sen i webbshoppen 🙂

 

DSC_0268-fix-riceevent

Ljushållare från Rice  med tonad utsida i vitt/rosa och vitt/blått. Superfina och några jag föll pladask för när jag var på inköpet tidigare i höstas. De här bilderna är tagna när jag var i Skåne i höstas på Rice-event hos Slättarps Gård. Under helgen kommer det förhoppningsvis ett blogginlägg med massor av bilder därifrån, nu när alla varor har kommit hem 🙂

 

DSC_0269-riceevnet

 

DSC_0236-rice

Ansiktsmaskerna i paljetter har ju varit en supersucce och nu kommer ytterligare 4 st! Förutom dessa tre finns en lila uggla med långa ögonfransar.

 

DSC_0407-ricebestick

Besticken, rostfria med emaljskaft. Så fina färger och snygga att mixa och matcha.

 

DSC_0406-ricebestick

 

DSC_0325-f-rice

Här hittar du mer från Rice som kom hem

 

DSC_0250-annasunneborn

Strax efter lunch kom min vän Anna Sunneborn förbi på en fika. Så himla mysig stund! En helt underbar tjej som jag är så glad att jag lärde känna för nästan ett år sen på Energiboostarhelgen. Bara att vara i närheten av henne ger så mycket inspiration och energi. Och sitta och prata med henne, hon är full av så mycket kloka värderingar och motton. Hon är en sån man skulle vilja ha likt en papegoja sittandes på axeln hela tiden för pepp och vägledning.

Vill ni veta mer om Anna så in och läs på www.annasunneborn.se. För 10 år sen bestämde hon sig för att börja träna friidrott och bli bäst. Hittills har hon tagit över 50 st veteran-SM Guld och 1 st veteran-VM Silver i längdhopp. Jag älskar hur hennes hjärna fungerar, fokus, vilja, passion och tro på sig själv. Jag känner så otroligt väl igen mig i henne vad gäller passionen för något, viljan som kan ta en dit man vill och hur vi tänker och fungerar i tron på oss själva. Så att träffa Anna blir som en boost och energipåfyllare känner jag nu några timmar senare.

Hon har börjat föreläsa och jag som hörde henne och blev så inspirerad på Energiboostarhelgen av hennes historia måste tipsa om henne!

Följ henne på instagram @annasunneborn

 

2015-02-13-14.56

 

Åhh äntligen kom vårens nyhet CITRONKAKORNA från Arbrå Ångbageri. Helt nybakta i förrgår, de väntade in leveransen av burkarna och när de kom så satte bakandet igång. Idag kom de till inreda.com och alla leveranser har packats ut, vilket innebär att alla förhandsbeställningar nu är på väg till kunderna och anländer på måndag!

 

DSC_0098-tinekhome-650

Fredagskvällen bestod av jobb med alla bilder från Tine K Home inköpet för några veckor sen, både för att lägga upp i webbshoppen på de produkter jag köpt in men även för att få till ett blogginlägg inom kort. Så mycket fint och sån inspirerande miljö, de har ju flyttat för några månader sen så det var så kul att se deras nya lokaler!

 

DSC_0102-tinekhoe-650

Här hittar du Tine K Home i webbshoppen

 

Dela gärna: