Igår fredag väntade jag besök från underbara Eva på Rice. Och vi gick igenom leveransplanering för hela beställningen som jag och Caroline la när vi var nere i Odense tidigare i höstas, då la vi order på våren och sommaren 2013. Solsängar och annat supersomrigt väntar vi lite med tills det börjar närma sig vår men väldigt mycket annat är dags att få hem, faktiskt redan nästa vecka!

Tidigare i veckan kom en pall med varor från Rice som är från deras vinter/high winter sortiment, men som fastnade lite i vår inventering och som aldrig hann läggas upp. Men igår  fanns det äntligen lite tid över för Susanne att börja lägga upp nytt från den leveransen. En hel del snyggingar ligger uppe redan nu, resten kommer upp på måndag. Här hittar ni Rice i vår webbshop!

 

Besök av Eva på Rice

 

Efter jobbet stannade jag kvar och pysslade på mitt kontorsrum, tänkte pimpa taket med lite pompoms. Här vit Honey comb storlek 42 cm large och silvriga papperslanternor, allt från Miss Etoile

 

I soffan även kuddar från Tine K, den närmsta heter Soft Edge Phantom storlek 50×50 cm och den som skymtar bakom (se fransarna på bilden ovanför denna bild) heter Soft Tassel Phantom 50×50 cm.

Men hepp så skönt det var att sitta ner i soffan och chilla en stund, med ljuv musik från Melody Gardot i högtalarna så var det inga problem att komma in i ett skönt fredagsmood!

 

Tog mig till slut i kragen, hoppade upp ur soffan och piffade upp skåpet från Madam Stoltz. Ut åkte gamla kataloger från alla leverantörers sortiment, snart ska nya in här efter att man har samlat ihop högar av alla nyheter på mässor och möten de kommande veckorna. Men tillsvidare så blir det Designletters porslinsmugg med typography Arne Jacobsen och naturligtsvis min bokstav A, i burken de otrolig sköna pennorna Stylo från Tine K, ryska dockor från Babushka både de traditionella med rosor men även de nya med ugglor, såååå söta. Rosa papperslanterna från Miss Etoile. På översta hyllan boxarna i set om 3 från Tine K home i mönstret Harlekin och färgen Plum, svart metallburk med lock från Tine K (äldre modell, tror inte den finns kvar längre).

 

Till kvällsmat en god köttbit och massa härliga grönsaker. Salterna från Nicolas Vahé kan jag varmt rekommendera, de är vansinnigt goda! Och så gillar jag att det är kvarn uppe i korken så man skruvar och maler ur nymalda krossade korn. Och jag har ju tidigare många gånger pratat mig varm om Rice alla härliga melaminskålar. Vi använder olika färger och storlekar dagligen här hemma till allt möjligt. Fler kommer hem snart i de leveranserna som är på gång! 🙂

 

 

Dela gärna: