Började dagen med jobb hemifrån och få undan en massa dåliga samveten, hur skönt är inte det? Bra början på dagen. På förmiddagen var det dags för min tredje och sista tid hos min naprapat Jon Grönmo. Jag vurpade ju på en isfläck för 2,5 vecka sen och slog i svanskotan. Eller snarare så ramlade jag på ena skinkan och slog i rejält så jag fick en rumpkaka. Vet inte om det heter så men samma som en lårkaka.

 

Det lustiga är att jag gick i 10 dagar och hade vansinnigt ont i svanskotan, dvs precis i mitten på kroppen och speciellt när jag skulle sätta mig på en stol eller ännu värre i en bil. Kunde inte böja mig ner för att ta upp något på golvet eller ta på mig skorna. Men när jag var hos Jon och han tryckte och klämde så var det ju muskeln och senorna på skinkan som fått sig en rejäl smäll och tog emot fallet – och där hade jag inte känt ens att jag haft ont förrän han hittade var källan till smärtan satt. Men jag är oerhört glad att det inte var svanskotan som var skadad.

Med ultraljud och värme var det bara att försöka få igång blodcirkulationen i muskeln igen för att få bort blödningen som “stelnat till en rumpkaka”. Tre behandlingar under 8 dagar, sen var jag återställd, besiktigad och mår finfint. Helt fantastiskt! Känner mig som en ny människa.

Inget ont. Inget ömt. Yihaaa! Och inte ipren-beroende längre 🙂

Tredje gången jag går till Jon nu för olika åkommor och det är helt sjukt vad duktig han är på att hitta problemet och åtgärda rätt.

 

Hem igen och möta upp en tjej som åkt 2 timmar med släp för att köpa skåpet som jag hade ute på bloppisen tidigare i helgen. Så skönt att bli av med det. Superfint men passar inte hos oss och nu ska det börja fixas hemma.

 

In till jobbet och där stog Anneli Borenz och packade order med alla äggkoppar så det stog härliga till. Idag kom det 2 leveranser från Rice. Först 10 stora jättekartonger av sommarens sortiment (solsängar, grillverktyg, vattenkannor etc) och sen några timmar efter så kom en pall med varor där bland annat 360 äggkoppar var med. De skickades egentligen 4 dagar tidigare från Danmark men jag tror att den sändningen dessvärre fastnade i snöstorm och oväder både i Danmark och Skåne på väg upp till Stockholm. Men nu är de här!

Susanne håller på och lägger upp alla nyheter nu så håll utkik i shoppen på nyheter!

Hälften av alla förhandsbokningar! Äggkopparna är poppis!

Äggkoppar Delicious i keramik från Rice. 60 kr/st. Mina absoluta favoritäggkoppar på frukostbordet.

Vattenkannorna från Rice. Så himla söta! Trädgårdskanna, innevattenkanna och barnkanna om jag ska förklara storlekarna spontant. Visst är de väl helt underbara!!

här hittar du Rice i shoppen

Vattenkannor från Rice 🙂

Lite av allt Rice vi har.

Ännu mera Rice! Nu har vi även fått in den nya modellen av plastglasen från Rice. Lite mindre i storlek och modell farmors kristallglas, lite vintage och i en annan färgställning. Finns i kanna, vinglas och dricksglas.

Vinglas i plast, två olika modeller.

Porslin Delicious från Rice

Tajming! Sitter och bläddrar i lite tidningar som kommit hit! Tidningen Allas har med inreda.com och melaminmuggar från Rice – exakt  samtidigt som jag ser det så kommer nästa Rice-leverans in genom dörren. Fullt med melaminmuggar inför en påskkampanj som börjar snart, förhoppningsvis idag så fort vi hunnit lägga upp dom!

Åkte iväg och tränade och så skönt att vara tillbaka! Idag var det boxing tabata och så himla jobbigt men alltid så himla kul! Min sparringpartner var Jenny idag och vi var båda lite halta och skadade så vi peppade varann väldigt bra. Är det något som vi på Body Fit Boot Camp Lidingö hos Lee Skinner är bra på så är det att peppa varann. Imponerande att man alltid orkar såå mycket mer än man tror och speciellt när man har någon som peppar en!

Det gick jättebra att träna, det gjorde ont någon gång bara! Jag skippade burpees i en av övningarna: boxas 10 slag – spring till andra sidan – 1 burpees – spring tillbaka. Ända upp fram till 10 burpees så det blir 10 vändor. Kolossalt asjobbig övning. Men burpees vågade jag inte för min svanskota/rumpkaka så det blev pushup istället. Och fanken vad mycket jobbigare det är att göra pushups med knutna nävar i boxhandskar än utan handskar med fingrarna på golvet. Lite som Rocky Balboa typ.

 

Tack bästa Jenny Serneholt för grym pepp på boxningen!  Bakom mig och Jenny skymtar ni de andra som gör lite jobbiga magövningar. Lyfta upp rumpan och tucha undersidan av fötterna i boxningshandskarna som den andre håller i framför sig. Den var ingen hit för min svans så den hoppade jag över.

Men oj vad slut jag var efter träningen. Ett av mina mål med träningen var att komma ifrån och inte jobba så mycket, eftersom jag normalt jobbar varje vaken stund. Efter träningen fanns inte en chans till jobb då jag var helt slut!   🙂

Dela gärna: