Äntligen har vi lite besked och vet mer! Gunghästarna Vespa och Motorcykel har ju tyvärr varit slut i flera månader och vi har lång kö på bägge dessa modeller.  Vår leverantör har inte lyckats få fram och producera flera och vi fick tidigare veta att det var mitten januari som gällde.

Men nu händer det lite grejer. 5 st vespor går från leverantören idag och vi skickar till de äldsta ordrarna, ni som får denna omgång har redan fått besked per mail. Övriga har också fått besked om sin nya leveranstid. Har du en hotmail-adress, kolla gärna i din skräppost. I stort sett alla mail från Susanne Woxén till dem som har en hotmail eller yahoo har fastnat i våra kunders skräppost.

Nästa leverans – nu är det bekräftat att de går från vår leverantör den 20/12! Tokigt, jag vet  speciellt som detta troligen är världens coolaste julklapp! Men med lite tur så har vi dem hos oss dagen före julafton eller i mellandagarna. Så fort vi får hem dem så skickar vi ut dem samma dag. Det finns såklart även möjlighet att hämta här på vårt lager, men hur det ser ut och blir då kan vi höras om mer då såklart.

I den sändningen som kommer runt jul/nyår så får vi hem 100 st rosa vespor och 30 st motorcyklar, ett 30-tal vespor är redan uppbokade av de som kommer hem då. Är du också intresserad så boka gärna nu så hamnar din order i rätt turordning ifall inte alla 100 kommer samtidigt. Så summa summarum: Vespa och Motorcykel = runt jul/nyår.

Brandbilen har vi fått loss några, och 8 st kommer hem nästa vecka! 

Här hittar du gunghästar i webbshoppen!

Dela gärna: