En dag med några möten på stan. Först några timmar med Sandra på Sit on it på förmiddagen för att ta en långfika och planera lite. Vi bestämde träff utanför Sturegallerian, och jag slogs nästan omkull av det fina vädret, barmarken och lugnet. Inga snödrivor och inga bitande iskalla vindar. Börjar det närma sig vår månntro? Bara 10 minuter med bil från Stureplan, ut på Lidingö så ligger snödrivorna kvar och snö överallt. Så det kändes så märkligt att kliva in i vårpulsen helt plötsligt! Sol ljuvliga sol. Underbart!! 

 

Medans jag stog och väntade såg jag denna häftiga skyltning, eller snarare pelare,  gjord av massor massor av böcker. Inne hos Woolrich i Sturegallerian. De hade ytterligare 2-3 st likadana ut mot gatan, så det har gått åt många böcker.

Sen vidare på lunchmöte med Svenskt Näringsliv och en föreläsning om “Har du koll på sociala medier?”.  Tommy Lindgren på Zellout berättade om hur sociala medier fungerar, hur man kan utnyttja dem på bästa sätt och hur man undviker att sitt företag blir skadat. Det var intressanta och roliga synpunkter och case han visade som får en att tänka till och få upp ögonen.

Nu känner jag mig någorlunda redo i min fortsatta färd vad gäller användandet av Facebook, Twitter, Youtube, bloggar mm. Den här veckan har jag varit på 2 seminarium och deltagit på 1 webinar (seminarium på webben) om just detta. Alla har varit intressanta och har lagt till pusselbitar till mitt stora vida pussel rörande dessa frågor. Det är ju stor skillnad idag mot för 11 år sen när jag startade webbshoppen, hur man jobbar med kanaler utanför sin egen webbshop. Vi har kommit hyfsat långt på de här sista månaderna efter omstarten i augusti, men det är skönt att få bekräftat att man gör på rätt sätt. Och underbart att få uppslag på nya idéer som bara längtar efter att få sparkas igång.

Nu ska jag bara lösa livets gåta om hur man utökar dygnet med några timmar till så man hinner med allt detta, för det är inte lite att ge sig in i. Även om vi redan gör mycket av det här så finns det såå mycket mer. Det är väl det som är moroten framför näsan, som man jagar efter hela tiden. När det gäller internet så kan man aldrig bli klar och tro att nu behöver vi inte göra mer.

Lunchmötet var i Arnoldshuset och låg några våningar ovanpå Spy bar. Här kommer lite härliga bilder från den ståtliga konferensvåningen vi klev runt i.

 

 

Min kära söta vän Ingunn från by Vestli House följde med mig.

Inte så ofta jag hamnar på kort men här blev det dubbelt : )

Dela gärna: