Jag och Susanne var på ett intressant seminarium i torsdags, det hette rätt och slätt “Bli bättre på Indesign & Photoshop”. Seminariet vände sig till oss som dagligen jobbar i dessa program, men som vill få nya idéer, arbetssätt och enkla knep visade för att förenkla och underlätta.

Seminariet var på Berns, Cap&DesignLive ansvarade och hade bjudit in 3 experter. Först ut var Karin Söderlund och Dan Andersson som driver Camedia och har kunder som Ikea, Aftonbladet, Svenska Dagbladet mfl. Förutom Indesign så trillade dom in både i Illustrator och Photoshop för att visa hur man enkelt kan jobba i samverkan mellan programmen.

Jag fick några riktigt bra uppslag som jag är jätteglad för. Och framförallt ett “AHA är det såååå jag ska göra” för att utföra ett av mina projekt för våren. Jag har en lång lista med olika projekt och planer för företaget, alla i prioriteringsordning. En stor punkt på min lista, men som känns lite tung då jag inte har kunskap i hur jag ENKLAST och på bästa sätt kan lösa det. Jag vet hur jag gör det på ett sätt, ett mycket tidskrävande sätt, och jag har dragit mig för det eftersom tid är det brist på. Och smackadang, där satt lösningen som en smäck på väggen!! Fantastiskt! Underbart! Tack Karin och Dan!!

Jag känner mig alldeles uppspelt och nu ska jag sätta mig in i detta, labba och trixa och förhoppningsvis ser ni resultat av mitt “lilla hemliga men oj så bra-projekt” redan i mars!

Nästa gång ska jag inte ta bilen och ha bråttom hem. Då ska jag stanna kvar på FormBaren och mingla & vara social!

Dela gärna: