Eftersom det är fettisdagen idag så passade det ju perfekt att testa den omtalade semmelsmoothien. Köpte med mig från nyöppnade Blueberry i Lidingö Centrum till dagens besökare skulle komma till shoproomet.

Blueberrys Semmelsmoothie är en hälsosam variant: sockerfri, mjölkfri och glutenfri. Och ändå smakade den väldigt mycket semla. God och annorlunda.

Vägg: Kalklitir färg Aqua. Fåtölj: beige och petrol från Rice. Pall: 70 cm hög i bambu tine k home. Assiette: färgen cement mönster Daisy från PotteryJo

 

DSC_0530-terecealmering

Vännen Terece Almering med märket Love Forever var semmeltestaren. Vi planerade för helgens pop up store vi bägge kommer medverka på under Powerday nu på lördag.

Men som vanligt när vi ses så poppade nya idéer upp åt alla håll o kanter. Vi bestämde oss även att ordna ett eget kommande event. Kommer bli suuuuperkul! Berättar mer sen.

2016-02-09-oddmolly

Största Odd Molly skylten kom så nu ska det fixas och göras om i Odd Molly hörnet. Jag har ju hela sortimentet heminredning från dom och mycket snart kommer även vårens leverans hem. Ska bli så fint! Och de där rosa hängmattorna jag beställt, de kommer ni älska!

Dela gärna: