SHOPPINGKVÄLL

Varmt välkommen till inreda.com Shoproom på torsdag!

Torsdag 25 feb kl 16-20

Mingel och fantastiska rabatter på mode och inredning!

Love Forever kommer hit till oss och har supersale på kläder, smycken mm. Love Forever – a lovely mix of bohochic & rock n´roll.

Inreda.com med härliga rabatter på allt i shoproomet, möbler, keramik, kuddar, Kalklitir ja allt som finns här. Missa inte!

Tävlingar, give away, tilltugg, mingel och shopping i en härlig och inspirerande miljö! Skriv in i kalendern så du inte missar det här tillfället.

Det går bra att betala med kort och swish.

Inredacom Shoproom, Tryffelslingan 12, Lidingö. Se mer och anmäl gärna på vårt facebookevent att du kommer!

Hoppas vi ses!

Annelie, inreda.com och Terece Almering, Love Forever

www.inreda.com

www.inreda.com/shoproom

 

2016-02-20-11.58

inreda.com shoproom öppettider

Den här veckan har vårt shoproom öppet torsdag, lördag och söndag!

DSC_0933-emmy-shoproom

Emmy Pettersson Parnevik i väst och glittrig top från Love Forever

inreda.com – webbshop, alltid öppet, snabba leveranser. En av Sveriges äldsta webbshoppar! I år firar vi 17 år sen jag öppnade inreda.com!

Inreda.com Shoproom – som ett showroom fast du kan shoppa med dig det som finns här. Jag har öppet ca 2 dagar i veckan och tiderna visas varje vecka i webbshoppen. I shoproomet finns utvalda delar av webbshoppens sortiment men du hittar även unika produkter som vi inte har i webbshoppen. Du kan även handla fler möbler än de som finns i webbshoppen och naturligtvis möjligheten till att provsitta och klämma & känna på allt. Ett besök i shoproomet här på Lidingö är helt enkelt ett måste. : )

Dela gärna: