Sitter här och bläddrar bland alla mina bilder från senaste halvåret och inser att jag har ju helt missat att visa bilderna från när jag var hos Tine K i Danmark!

Så vi backar tillbaka tiden lite och reser iväg. Det var i slutet av januari, till ett mycket snöigt Köpenhamn och taxiresan från flyget var ingen lek. Bilen flög som en vante på hal is med sina blankslitna sommardäck. Det var verkligen skönt att komma fram, levande men nipprig, och in i värmen  hos härliga gänget på Tine K!

Tine K hade private showroom  i Tines mammas blomsterbutik “i rosens navn” i Charlottenlund, Köpenhamn. Det var fullt med vackra blommor (fantastiska lila blommor överallt!), träd och gröna växter samtidigt som butiken var inredd i bästa Tine K stil.

Så mycket fint i deras vårkollektion så man gick bara runt och njöt! En del av inköpen som gjordes då har kommit hem och det hittar ni under Tine K Home i webbshoppen. Nästa leverans kommer snart och då fyller vi upp med fler läderhandtag och nya färger av porslinet vi nu har i svartvit randigt, lampor och annat godis för ögat. Ni ser mycket av det på bilderna härifrån.  Hoppas ni gillar det!  ♥

Tine K Home i webbshoppen

Dela gärna: