Bokat en sista minuten resa idag!!! Till exotiska Herning. Ja i mina ögon iallafall 🙂 Formlandmässan i Danmark hägrar imorgon bitti. Har lyckats komma över typ en Charterresa med direktflyg från Bromma, hotell, skjuts hit o dit & härs o tvärs, luncher o middagar. Ska bli superkul!! 40 pers från butiker i Norge och Sverige som åker på “chartern”. Galet billigt dessutom istället för att hatta runt själv med flygbyten i CPH, taxi, hyrbilar etc. Låter lite för bra för att vara sant så vi får väl se 😉 ♥

Kostar 2.995 sek istället för 8-10.000 som det lätt drar iväg till med flygbyten i Köpenhamn, 4 taxiresor, hotell, mat etc när man ska till Formland eftersom mässan ligger lite dumt till i Danmark.

Det är Visit Herning som anordnar resan i samarbete med mässan och lustigt nog så är det samma hotell som jag och min syster bodde på förra året, DGI-huset. Ett nybyggt jättehotell med allt, förutom just då förra gången helt utan gäster så det var lite skrämmande. Tror vi var första gästerna nästan 🙂 Men nu lär jag ju inte vara själv iallafall!

Lovar att både blogga och facebooka såklart direkt från plats.

Dela gärna: