Tjohooo jag klarade det! Jag klarade jogga mig igenom hela sista Lidingöloppsmilen! Kanske lite galet att börja med den, har inte joggat på jättelänge och milen har jag inte sprungit på 5-6 år. Men det är något med det spåret som får mig att må så bra och man tar sig igenom det. De flesta andra spår här på Lidingö går inne i skogen men sista Lidigingöloppsmilen går vid vattnet och på vackra ställen och man tar sig igenom kilometer efter kilometer, alltid finns det något fint att se som får en att tänka på annat 🙂

Någonstans på morgonen bestämde jag mig, fint väder, längtan att komma ut och längtan att prova nya joggingskorna. 16 grader i solen men bara 5 i luften. Så svårt att veta hur man ska klä sig då. Hatar att bli för varm pga för mycket kläder när man joggar och ogillar att frysa. Så typiskt att behöva tänka så så här års. Det har ju snöat i påsk och strålande sol sista dagen. Förbryllande. 🙂

Jag började med en smoothie för att ladda energi. Sen någon vecka tillbaka har jag Smoothie Mix Hampa Protein från Renee Voltaire. Den innehåller Acai, spirulina och vetegräs. För före träning och efter träning. Smoothien blir lite mer stabbig med mixen i. Supergott!

Smoothie med jordgubbar, avocado, apelsinjuice, smoothie mix hampa protein och raw kokosolja.

Så ja nu är det dags för andra bullar, inget mer påskgodis! Fram med nya joggingskorna! Jag kan ju inte låta bli att fotografera när det är så vackert så häng med mig milen runt! 🙂

Vacker vy i spåret, vid Sticklinge

Gillar att man får drömma sig bort lite. Här skulle jag vilja bo vid vattnet.

Sticklingestranden

Vackert! Om några veckor är gräset grönare och mer somrigt.

Den här backen är. inte. rolig. Ser snäll och beskedlig ut här men lite högre upp så är man färdig att dö. Backen är så djeflig att den till och med har ett eget check in på Facebook 🙂 För mig är det en backe att gå uppför än så länge. 😉

Tjohoooo! Målsträckan på Lidingöloppet. Nu är det inte långt kvar!! (jag är impad över att iphone 4S tar så skarpa bilder när man springer och här är jag sååå himla ostadig på handen och galet trött så det borde vara hej vilt supersudd. Bra kamera må jag säga!!). Om några månader är det fullt drag och publiken hurrar när alla Lidingöloppare springer i mål. Jag var lika glad jag och hurrade lika mycket på mig själv! .)

Tillbaka till bilen och starten/målet. Stretching och platt fall pannkaka. Fyy vad jobbigt, men yess yess yess I did it!

Med Spotify och bästa låtarna, fint väder, vackert löpspår och vilja så kommer man långt! En mil tillexempel.

 

 

 

Dela gärna: