Toppen arbetsplats igår!! Eftermiddagen ägnades åt att jobba fram en ny design till webbshoppen. Och en hel del nya funktioner också såklart. Så himla kul! Det var ett tag sen (läs väldigt länge sen) som jag hann göra något ny layout på sidan, men sommartid så blir det oftast lite mer tid över för min del och inspirationen hittar fram 🙂

Jag brukar försöka ta mig in till något cafe i stan och bara sitta och spåna och vara kreativ. Fokusera på en sak. Men när jag kom hem och skulle packa ihop min bärbara och alla attiraljer till man vill ha med sig, så insåg jag att i hörnet i skuggan på min altan, där ska jag såklart vara!  När nu solen äntligen är framme så gäller det att passa på att njuta av det man har 🙂

 


Njuter i skuggan på altanen och jobbar så sakteliga fram en ny design på webbshoppen! ♥

Hittade spännande Toblerone-fikabröd i affären! Barnen var hemma så jag fixade lite gott fika vilket uppskattades jättemycket 🙂

 

Dela gärna: