QLKORT är ett kortföretag som producerar kort med mycket glädje, värme och en touch av humor.Det lilla kortet med det stora budskapet!Alla korten är miljövänliga. De producerar korten lokalt i Sverige. Pappret är miljövänligt, högbestruket, svanenmärkt och FSC certifierat.

Första gången jag stötte på QLkort var när jag såg en stor tavla jag föll pladask för i en butik i Skåne, så när jag sprang på Helena och Ulrika på Formex så blev jag så glad! Nu har vi fått hem massa fina kort och lite andra nyheter från dom som kommer upp under helgen, men först måste jag visa vilka fantastiska bilder som jag fått från dom för att visa produkterna.

Här hittar du QLKort i webbshoppen inreda.com

Qlkort-fotografering-17-augusti-089

Qlkort-fotografering-17-augusti-088

Qlkort-idagingen

Qlkort-fotografering-17-augusti-077

qlkortstll

Qlkort-fotografering-17-augusti-080

Qlkort-fotografering-17-augusti-083

Qlkort-fotografering-17-augusti-065

Qlkort-tack2

Qlkort-fotografering-17-augusti-059

Qlkort-fotografering-17-augusti-054

Qlkort-fotografering-17-augusti-050

Qlkort-fotografering-17-augusti-044

Qlkort-

Qlkort-fotografering-17-augusti-012

Qlkort-fotografering-17-augusti-022

Qlkort-fotografering-17-augusti-024-copy

Qlkort-fotografering-17-augusti-029

Qlkort-fotografering-17-augusti-039

Qlkort-fotografering-17-augusti-003

Qlkort-fotografering-17-augusti-001

Qlkort-fotografering-17-augusti-036

Qlkort-saalskad

Qlkort-fotografering-17-augusti-137

Qlkort-fotografering-17-augusti-096

ql-damnyour

ql-grattis5

Qlkort-fotografering-17-augusti-107

Qlkort-fotografering-17-augusti-113

Fantastiska bilder från QLKort på härliga budskap!

IMG_8317-fix-ql

Och här. Här är tavlan som gick rakt in i magen på mig. Life is a one time offer, use it well!

Stor ca 1 m x 1 m så den var maffig. Den hängde på en utställning hos Charlotte på Slättarps Gård. Jag var därnere på ett Rice-event i maj. Vi höll till i en annan del av gården men min resväska och annat stog i den här delen och tavlan liksom ropade på mig så jag tittade upp över hela rummet och där hängde den upplyst. Jag var just då uppe i en stor förändring för att ta ett stort beslut. Så det kan bli ibland. Ibland är det bara meningen. Små meddelanden och budskap som visar att man är på rätt väg.

Jag instagrammade där och då den här bilden och det dröjde inte länge förrän jag blev ihopkopplad genom taggar med Helena och Ulrika och sen dess har vi följt varann, träffat varann och nu har jag deras härliga sortiment hos mig.

Här hittar du nu QLkorts sortiment hos inreda.com

Dela gärna: