Träning TRX suspension straps på Planet Fitness Nortull med Lee Skinner Body Fit Boot Camp

Puh!! Vilket jobbigt träningspass vi hade igårkväll! Vi körde Kettlebells och TRX. Vi är 4-5 tjejer i gruppen som tränas av grymma Lee Skinner. Bra träning, pepp och roligt samt grymma resultat.

I mars är det 2 år sen jag började på Lee Skinners  Body Fit Boot Camp. Då med en grupp på 25-30 pers. Första passet dog jag, nästa dog jag liiite mindre och sen blev allt lite bättre varje gång. Första 3 månaderna gick jag ner 10 kg på träning och förändrad kost. Mat som jag älskar och som är mer “jag” än vad jag någonsin ätit förut.

Totalt är det nu ca 15 kg förändring om nu kilon är viktiga men jag äger ingen våg så för mig är det inte viktigt. Men med förändrat centimetermått på varje lår med minus 8 cm per lår och magen 14 cm är lättare att förstå skillnaden.

Nu tränar jag för att må bra, bli gammal med finess och utan krämpor, bättre hållning och känna mig fysiskt stark, orka mer och hålla mig så frisk som möjligt. Investerar i min framtid helt enkelt.

Ett  av mina mål med träningen från början var att komma bort från jobb några timmar och tänka på annat då jag jobbar i stort sett varje vaken stund, det målet är fortfarande väldigt viktigt för mig.

När jag började på Boot Camp kände jag 1  person och det var Annette Strand som jag sett checkat in på BFBC många gånger. Till slut tog jag mig mod och det ångrar jag inte en sekund! Vilka fantastiska vänner och fina människor jag har lärt känna dessa 2 år och kommit dem väldigt nära. Det är en stor bonus jag inte hade räknat med men som jag är oerhört glad för! Träningen i grupp med viktig peppning, lagkänslan och att man varken vill svika sig själv eller sin grupp att inte dyka upp och att vi har så kul ihop med skratt och pepp trots ett helt galet jobbigt träningspass.

Träningen har verkligen förändrat mitt liv på så många sätt och det är jag så tacksam för!

Dela gärna: