Måndag, tisdag den här veckan har det varit fullt upp att jobba ikapp före Formexmässan som börjar imorgon onsdag. Herregud förresten, vilken sommar vi har haft, förutom vädret såklart som alla pratar om men jag menar försäljningen! Oj som vi slitit och packat order hela sommaren, det här vädret har varit till en stor fördel.

Visserligen har de senaste 6 somrarna bara sålt mer och mer och mer, så det var väntat. Det är ca 6 somrar sen som jag märkte att alla började bli uppkopplade på somrarna, folk satt i båten och på stranden med en mobilsticka och surfade upp sig. Det var nya tider det, vilken skillnad mot tidigare somrar före det (det var ju 15 år sen jag startade inreda.com). Och nu sitter i stort sett alla med mobiler och paddor och surfar jämt. Och varje sommar slår vi försäljningsrekord mot sommaren innan. Underbart!

Men nu är det dags att börja tänka på hösten och julen och vilka inköp som ska göras. Imorgon börjar Formex! 🙂

140812

Anette, jag och Petra, här framför hyllan med Happy Lights

Vid 17-tiden idag så kom Petra och Anette förbi inreda.com, så härligt med leverantörsbesök. De är ju här nere i Stockholm för att ställa ut på Formex och efter att ha fixat därute så kom de förbi och hälsade på innan det var dags för hotellet. Vi hann med en rundvandring och ett fikasnack. Nu vet de hur det ser ut när vi tar hand om och säljer, packar och skickar ut deras pepparkakor som kommer hem om några veckor!

Petra som driver Arbrå Ångbageri och hennes härliga Anette som jobbat där i 1 år nu. Petra som jag var uppe hos förrförra helgen och skrivit om i inlägget före 🙂

Följer ni mig på instagram @annelie_inredacom så kommer det helt säkert mycket bilder från Formex de närmsta 4 dagarna 🙂

 

 

 

Dela gärna: