Jag har just avslutat ett roligt möte med Karolina Christiernsson från BCWW (Björn Christiernsson Workwear). Karolina är Björns fru (snickar-Björn i Äntligen hemma) och de har tillsammans designat och tagit fram en lekfull och tuff kollektion med snickarkläder för barn mellan 2-12 år.

Snickarkjol, hängselkjol, snickarbyxa och hängselbyxa i flera färger. Timmerskjorta och glesbygdskavaj finns såklart också med i kollektionen som klassiker en snickare ska ha.

BCWW´s arbetskläder kännetecknas av samma goda kvalité som arbetskläder för professionella yrkesarbetare men med en gladare färgskala och design, som riktar sig lika mycket till tjej som kille. Kläderna är funktionella, tuffa och har en hög hållbarhet när fix och lek kräver hårda tag. Coola finesser, mycket fickor slitstarka vadderade knän, ställbara midjor och bra reflexer.

“Vår förhoppning med BCWW är att barn ska vilja vara mer UTE och låta sig inspireras av vuxna till att snickra, måla, fixa och “greja” och sist men inte minst LEKA, som jag gjorde när jag var liten”! / Björn

BCWW stödjer BRIS. Genom att köpa ett BCWW-plagg bidrar du med 5 kr till BRIS stödverksamhet för utsatt barn och ungdomar i Sverige.

Jag träffade Karolina för några år sen när hon tillsammans med Lulu Carter hade montern bredvid oss på Äntligen Hemma mässan. Karolina är en jätteduktig stylist och inredare. Att hon och Björn nu tillsammans gör detta känns så självklart, rätt och klockrent! En liten Nova 3 år i familjen spelar nog in en stor roll till att det blev snickarbarnkläder för barn.

Snart finns snickarkläderna hos oss! Håll ögonen öppna, det dröjer inte många dagar innan de är uppe i shoppen!

Dela gärna: