Åhhh vilken underbar dag det varit idag! Varmt varmt varmt och den här helgen har varit Sveriges varmaste väder hittills. Så fantastiskt skönt och jag har passat på att ta lite ledigt lördag-söndag! 🙂

Fixat med uteplatsen och klippt häcken, tagit bort ogräs mellan stenarna och äntligen tagit tag i att sätta upp den nya trädgårdsslangen! Jag har verkligen längtat efter att byta ut min gröna tråkiga vattenslang till en snygg från Garden Glory som vi sålt ett tag hos inreda.com. Men det tog lite tid för mig att bestämma mig för vilken färgkombo jag skulle ha. Vi bor ju i ett rött hus, och rött är tyvärr en färg jag ogillar. Jag äger inget rött. Förutom ett rött hus… Vi bor ju i ett gavelradhus i ett radhusområde så man har ju tyvärr inte så mycket att säga till om vad gäller färgen då alla hus här är röda. 🙂 Så det är bara att gilla läget! 🙂

Vita horn som väggfäste, svart trädgårdsslang och vitt munstycke – allt från Garden Glory och finns på inreda.com. Finns i 5 coola färger och man sätter ihop sin egen mix. Jag har svarta och vita detaljer på utsidan av det röda huset så valet föll för denna kombon även om jag tycker både rosa och guld är galet snygga. Men det passar inte hos mig.

 

Så här såg det ut innan. En 7 år gammal gjutjärnsvinda med en grodprins på som jag spraylackat vit för 7 år sen. Färgen har flagnat för länge sen och vindan i sig använder jag inte utan man virar ju på slangen för hand.

Först upp med väggfästena. Så snygga!

Vitt munstycke – for glamorous people with dirty Nails – från Garden Glory. Det finns även i färgerna rosa, svart, grått och guld.

 

Svart slang med vitt munstycke, slangen är 20 meter.

Sådär på plats!

Och som härlig färgglad inspiration så får ni här se en bild från Fotograf Therese Hagstedt och bloggen Tipsy Tessie som har en rosa slang och rosa Classic väggfäste hemma hos sig.Visst är det väl fantastiskt fint! Här hittar ni Garden Glory hos inreda.com

Igår ägnade jag eftermiddagen åt att klippa ner häcken ca 1 meter så vi fick in lite kvällssol. Det var ett tag sen inser man när man väl tagit ner den 🙂

Stor rosa vattenkanna och transparent vattenglas – blir mycket vatten en så här varm dag! 🙂

Och efter att hållt på utomhus hela dagen i stekande solhetta så var det svalkande gott med en kall öl innan middagen! 🙂 Staropramen No Alcoholic.

Och apropå middag. Igår kväll så hade jag och dottern Filippa lite räkfrossa ute, så himla gott! Robert är ju allergisk mot skaldjur så det hör inte till vanligheterna att jag äter, men som tur är så gillar Filippa räkor 🙂 Färgglatt från Rice! Bricka från tidigare kollektion, de 2 stora skålarna och den minsta ljusrosa är från två set om 4 st skålar med lock, de används flitigt här hemma och nya färger kommer snart in igen. De mönstrade melaminskålarna finns inne nu i några mönster och fler kommer.

Dela gärna: