I helgen var jag och Filippa och köpte massa fina blommor och när jag kom hem upptäckte jag att jag hade ju rensat ut och slängt alla blomkrukor i höstas. Så man tager vad man haver..! De galet snygga “måste-absolut-sparas” pepparkaksburkarna från Arbrå Ångbageri fick bli nya blomkrukor.

Pepparkakorna från Arbrå Ångbageri är en storfavorit hemma. När jag tog hem en burk före jul och ställde fram så tog det inte mer än några minuter innan 13-årige Kevin hade slukat halva burken!!! Hans kommentar, lite eftertänksamt var.. “Mamma det måste vara knark eller nåt i dom här. Man blir ju helt beroende!”

Så roligt att höra, för det säger många! Inte att det är knark såklart 🙂 utan att man blir galet beroende av dom. Pepparkakor i all ära men Arbrå Ångbageris Pepparkakor är helt oslagbara!!

Och burkarna i sig är ju samlarobjekt, snygga med retrokänsla! Älskar dom! Och se så snyggt det blev till mina blommor 🙂

Här hittar du Arbrå Ångbageris pepparkakor och andra smarrigheter hos inreda.com

 

Dela gärna: