Crumpled City - kartor Crumpled City - kartor Crumpled City - kartor
Soft City map for urban jungles. Nu har vi även fått in dem som JUNIOR MAPS. Karta Junior är anpassad för barn! Den har fina illustrationer som gör det roligt för barn att titta på kartan. Ett index finns med 54 st platser man inte får missa och som lätt återfinns på kartan. För New York tex Brooklyn Ice Cream Factory, Rockerfeller Center och High Line Park. Junior Maps finns för London, Paris och New York.

Soft City map – karta tillverkad av ett lättviktigt, tåligt material som tilllåter all slags behandling. Du kan skrynkla ihop den till en boll utan att den tar skada! Du kan vika den hur du vill och den faller fint över tex ett bord. Ibland känner man sig som en fånig turist när man står där med en bråkig papperskarta som blir hur stor som helst när man vecklar ut den, det slipper du med den här kartan som du enkelt kan vika så att du ser bara den del du behöver. Dessutom slipper du problemet att vika ihop den på rätt sätt vilket ibland är helt omöjligt! Den är 100% vattenavvisande.
Kartan har ett index med monument, museum, gallerier, byggnader, historiska platser och parker som lätt återfinns på kartan. Den är även försedd med en lista och beskrivningar över 10 st så kallade Soul Sights i varje stad, för New York tex Central Park, A Seaside Walk och Theater District. Dessutom är den snygg! Kartans mått: 87 x 58 cm. Väger endast 20 gram. Kartan ligger i en förvaringspåse med en liten etikett med stadens namn, praktiskt om man har fler kartor. Text på engelska.

Finns för 16 städer. Ny för i veckan är San Fransisco som vi inte haft tidigare. Här hittar ni alla kartor från Crumpled City

Dela gärna: