Såhär i bästa julrushtider så har jag fullt upp med inreda.com varje vaken stund. Gick upp vid 7-tiden imorse och satte igång att göra ett nyhetsbrev på Oilily, Barnens kalender och Enjoy Candles. Det tog några timmar att göra det men sen var det ivägskickat till 40.000 mailadresser och sen rasslade det till rejält med ordrar. Trots att det är lön först imorgon, så imorgon trillar det nog in dubbelt upp. Och just därför så kände jag att jag måste hinna packa ikapp helgens alla ordrar före måndagmorgon.

Inne och packar order en söndagkväll i bästa julrushen!

Var in och packade en hel drös med härliga webbshopsorder men tog även hand om den stora Wallies inleveransen som kom hem i fredags som jag inte hann packa upp. Packa upp, räkna av och packa iväg ordrar både till kunder i webbshoppen och 4 butiker som väntade på Wallies-leverans.

 

Allt detta ska iväg till butiker

2001 introducerade jag det amerikanska varumärket Wallies på svenska marknaden, då var väggdekorer något helt nytt och alla var trötta på sina caffelattefärgade fondväggar.  Sen dess är vi distributörer och säljer även till butiker.

Här hittar du Wallies hos oss

 

Dela gärna: