En skön söndag, bara varit hemma och jobbat och städat. Fick ett ryck mitt på dagen och tömde tvättstugan på ALLT och spraystädade rent hela alltet. Utanför tvättstugan blev det 411 tvätthögar som jag försökt och tvättat ikapp hela dagen 🙂

Arbetsrummet jag började igår med är halvklart så vi sitter där och jobbar i alla fall, lite piff och pyssel kvar innan det är klart. Måste flytta om lite andra saker i hemmet först för att flytta bort en stor jättespegel innan det blir helklart.

Jobbade undan några timmar på förmiddagen med lite förbättringar i webbshopen som jag har stört mig på ett tag och sen fick jag lite nyheter på mail från I love design som jag snabbt tog tag i och la upp i shoppen. Lite nya posters och jag älskar dom! The Moustache Celebration Collection – underbart härliga posters med mustaschmotiv som verkligen tilltalar mig. Jag tycker de är superfina!

 

Förberedelse för att lägga upp dem i webbshoppen, på instagram, bloggen och Facebook.

Den här är min favorit! This is what awesome looks like

här hittar du I love design och alla poster och canvas, bland annat Mustasch-kollektionen

Mina fina grannar Manjula och Max gifte sig igår lördag och jag fick lite bilder från deras bröllopsfest – för naturligtvis hade hon fastnat för fina dekorationer från inreda.com 🙂 Här är Tindra ljuslyktor, påsar av rispapper som man sätter värmeljus i. Det finns både stora och små bokstäver, Manjula valde de små gemena bokstäverna för att skriva manjo och max. Hjärtat är från ett set med 2 stora påsar och 2 små. Det blir så himla vackert och stämningsfullt!

Stort varmt grattis och lycka till i livet finaste Manjula och Max! Kärlek!

Här har hon cupcakes honeycombs och ett stort hjärta ljuslykta

Här är lite bilder från festen och ser ni i taket, pompoms, åhh vad jag gillar de där fluffiga pappersbollarna! Det blir så fint och festligt!

 

Sent på eftermiddagen när jag kikade ut så såg det ut som någon haft fest i soffan ute!! Vad 17!! Hmm ett djur måste tyckt att den var alldeles för vit och mysig. Grr. Så surt! Vad är det för något som hänt? Funderar på om det är katterna från en av grannarna (hon har väl ett 20-tal katter och dom stryker omkring utanför ibland). Men ett annat grannbarn var inne och lekte hos Filippa när jag såg det här och hon sa att de hade sett en räv gå in på vår tomt igår kväll eller idag. Åhh så nedrigt hur som helst, bläää..

Och som det inte vore nog med några få dynor så har djuret gått all-in och haft fest på 12 dynor! Stor suck.

Jag undrar lite vad det är för djur och tassavtrycken är väldigt stora men jag är ju ingen djurmänniska så jag har verkligen ingen koll. Min granne Jon som är jägare ska komma in och kika imorgon 🙂 För tills imorgon lär de vara kvar, orkar inte ta in och tvätta dessa nu, det får bli ett senare i veckan bekymmer.

Vid kl 23 fick jag med mig Robert ut på en powerwalk på 5 km. Härligt, 4:e kvällen på rad jag får ut honom! Ni som känner Robert – ni vet att det här är jättestort 🙂 Och länge leve apparna som gör att han är fokuserad på detta 🙂

Så jaha då är det måndag imorgon igen! Härligt, jag har alltid gillat måndagar och längtat till dom. Undrar om det är många som är tillbaka på sina jobb imorgon, trafiken börjar tjockna till och telefonerna går varma? Vi får se! 🙂 Idag söndag har det varit en riktigt bra dag i webbshoppen!!! Kul, tack alla underbara kunder! 🙂

På torsdag-söndag i veckan som kommer är det Formex och jag längtar verkligen efter att sätta igång med mässorna. Vet att det var en mässa i helgen i Köpenhamn men namnet Defining Scandinavia, jag var på väg i fredags att flyga ner men hoppade av i sista stund. Jag väntar och sparkar igång med Formex istället, efter det följer 2-3 mässor till efter strax på varann i tid så mässor och att leta produkter lär jag få min beskärda del av ändå 🙂

 

Dela gärna: