IMG_7161

Dagen började med den här vackra utsikten på 13.e våningen vid Odenplan, i väntrummet på en barnläkarmottagning. Vilken vy – Stockholm är så vackert! Och äntligen är snön förra veckan verkligen ett minne blott. Nu längtar vi så till värme och vår!

IMG_7165

Efter läkaren bar det direkt av tillbaka till jobbet där jag hade full fokus på att få iväg ordrar, packa upp varor, lägga upp nya produkter och svara på massor med mail. Precis som alla fullspäckade dagar 🙂

På packbordet påväg till kund: perfekt match på Valeries guldmetallic kuddfodral och By Leonnies champagnefärgade accessory tray för smycken. Snyggt!

213IMG_7061

Jag satt ju upp min gamla fotobox häromdagen och fotade massa nya produkter som har kommit in. Jobbade med bilderna. Åh vad glad jag är för fotoboxen, den köptes in 2006 eller nåt och jag tröttnar lite på den ibland och då åker den in i ett förråd något år eller två. Men väl investerade pengar i alla fall, haft mycket nytta av den.

550-oilily

Oilily laptop bagen fotad i lightboxen, den finns i 3 färger. Superfin!

oilily-laptop-sand-closeup

 

Enjoy-Candles-Zebra-Unscented

Fick hem leverans idag av de här snyggingarna. Zebra ledljus från Enjoy Candles. Så himla fina!

 

IMG_7169

Fick besök av Nina Johanneson med lilla Emma 9 månader. Hur söt är inte Emma i Ockymössan? Helt bedårande! Emma har storlek 1 i sin mössa.

IMG_7179

Gladare tjej än Emma får man leta efter, under alla de gånger jag träffat Emma så sitter hon bara och ler och låter glatt hela tiden. Igår var hon nog hos mig i en timme, så himla mysigt att ses och hinna bebisgosa lite. Här sitter Emma med Alfons jättedocka.

IMG_7140

På kvällen var det dags för träning med Lee Skinner på Body Fit Boot Camp, tillsammans med Elen och Tina så peppar vi varann och har kul samtidigt som det är galet jobbigt. Men tillsammans så orkar man alltid lite mer!

 

 

Dela gärna: