I söndags när vi vaknade upp så var himlen heeeelt blå! Dags att ta sig i kragen och slutföra stenläggningen jag gjorde för 3 år sen.

 

Det är kantstenarna som ska kapas och jag har bara inte orkat hyra en stenkapare igen och sen har tiden bara gått. Hittills i sommar har det ju inte varit direkt kalasväder ute så man har inte känt sig så alert på att fixa detta.

Stenarna behöver kapas och sista yttersta meterna behöver byggas upp igen då den inte varit färdiglagd och med snön har det sjunikit undan. Plus vid altanen. Jag har rivit ner en del från altanen, främre delan av räcket. Nästa projekt är att göra om den helt men stenar behöver kapas för att nå fram ända till avsteget till altanen.

Snikar in mig på grannens stenkapare när han bygger om. Tack Roger!! Jag är faktiskt överlycklig nu!! Som jag har längtat efter att ta tag i det sista ♥

Lunch ute i solen. Modifierad från min Boot Camp-meny. Babyspenat, körsbärstomater, krasse, champinjoner, Bror Jakobs svarta skinka (nej inte Min bror, skinkan heter så). Toppat med en dressing på greskisk yoghurt, oregano, peppar och salt. Yummie!

Snart snart snart så är pusslet klart! 🙂 60 kvm stenläggning på framsidan.

Filippa, Kevin och jag fikar på vareandan och tar det lugnt emellanåt. Gissa om jag brände mig på ryggen idag, varit ute i solen från 9-18 och byggt och fixat 🙂

Dela gärna: