När jag var på Formex i januari så föll jag pladask för Anitha Schulmans porslin! Jag som normalt är ute på mässan i 4 dagar för att inte missa något hade bara möjlighet till 1,5 dag och hade lite panik över det. Men som tur var så var det full rapportering från både butiker, bloggare, utställare och besökare från Formex på Instagram och på bloggar så jag hann uppdatera mig 2,5 dagar innan jag åkte ut. Det var då på instagram jag såg Anithas porslin och jag blev såå glad när jag sen sprang in i montern och såg det i verkligheten på mässan! Det är verkligen fantastiskt fint!

Stories from the sea finns i 7 st färger och flera varianter av tallrikar och koppar och man mixar och matchar färger som man vill. Det finns inga måsten eller rätt eller fel utan låt fantasin flöda.

Montern var supersnyggt stylad och jag fotade massor för att minnas tills senare. Anitha var tyvärr inte där just då så jag lämnade kort o uppgifter för att höras vidare senare.

Tiden går och nu är det helt plötsligt 4 månader senare efter Formex. I fredags så satt jag och funderade på lite nya produkter och “Anitha Schulmans galet snygga porslin” kom upp direkt i mitt huvud och jag skrev ner Anitha Schulman på en rosa postit-lapp för att inte glömma bort att kika upp det lite mer.

15 minuter senare får jag ett mail i min inbox där just ANITHA SCHULMAN undrar om vi kan träffas för ett samarbete då de letar efter en webbshop och har blivit rekommenderad oss. Vaaaaaaa?!?!? Jeeeesus, det var så skrämmande märkligt! Jag vet att min lillasyster alltid pratar om Law of Attraction (tankens kraft är stark) men va tusan det här var så skumt så jag satt o skakade på huvudet resten av dagen. Haha, jag blev så paff så jag kastade snabbt tillbaka ett långt, förvirrat och sprudlande glatt mail i retur om vad som just hänt. Haha har gått och tänkt på det där spontana mailet hela helgen och Anitha kan inte tro jag är klok 😉

Men puh, idag ringde hon och vi bara skrattade åt vårt powerful thinking!

Vi ska sälja hennes superfina porslin!

Allt porslin är producerat i Sverige och är restaurangporslin i stengods av högsta kvalité och tål såklart maskindisk.

Tanken är att köparen själv agerar designer och själv får välja sina färgkombinationer. Alla färger funkar med alla. Men vill man bara använda enfärgat går även det bra.

Anitha berättar själv passionerat om sin kollektion:

“Jag älskar porslin och har tänkt på att detaljmönster i gammalt brittiskt porslin är snarlikt tatueringskonst. Dessutom har jag ställt mig frågan varför det inte finns roligare färger att välja på? Så jag kontaktade min vän Erik Lööf som är en av Sveriges bästa tatuerare och vi jobbade tillsammans fram ett motiv.”

Porslinet är en underbar present och perfekt som bröllopsgåva att önska sig (eller ge) då man kan få sina egna initialer på kopparna.

Finns i färgerna Rose (rosa), Hermes (orange), Purpur (lila), Azur (turkos), Ink Blue (mörkblå), Chili (röd), Nordic Sea (mörkgrön)

Tallrikar: du kan välja på assiett, mattallrik medium, mattallrik stor och djup tallrik. Djup tallrik är endast med bård. Assiett är med bård och innermönster. Middagstallrikarna (medium och stor) kan väljas med endast bård eller bård + innermönster.

Kopparna finns i te/cappuccino, kaffe eller espresso-storlek och kan beställas med initialer om man vill.

Leveranstiden är 20-30 dagar då det tillverkas på kundbeställning.

Så snyggt, personligen älskar jag när man kan plocka ihop färgerna som man vill och göra det lite levande och glatt i dukningen! Jag gillar dessutom när det är färg på porslinet för maten gör sig allt lite bättre då.

Ser ni så fint det är! Här är Anithas initialer AS men du kan välja vilka du vill och upp till 3 tecken, dock måste det stå samma på alla koppar i en beställning och minimum 6 st koppar för att trycka initialer, pris 600 kr för det trycket. En skön egoboost med sina egna eller lyxigt att ge bort i present med mottagarens initialer eller som bröllopsgåva med brudparets initialer!

Stella McCartney gillade porslinet så mycket så hon köpte in det till sin premiäröppning och bjöd på fancy ekologisk lunch i sin butik på Biblioteksgatan. Hur stort är inte det!

Under tisdagen lägger vi upp porslinet i webbshoppen!

Jag är kär i porslinet, hoppas du också är det!!! 🙂

Dela gärna: