Blev intervjuad av DN igår, det kommer förhoppningsvis ut nästa vecka. Jag är alltid lika nervös innan och ändå så går det oftast alltid jättebra. Men varför i hela friden ska man behöva lägga ner så mycket dålig energi på att vara nervös och alldeles kollrig innan? Önskar jag kunde bli bättre på det. Men jag gillar när det är snabba puckar och de kommer inom några timmar, istället för att behöva vänta till dagen efter eller ännu värre några dagar.  Nu är det bara tidningen man nervöst får vänta på..!

Idag fredag skulle jag egentligen varit ledig, har mått lite dåligt sista tiden och det beror nog på att jag knappt kan komma ihåg när jag hade en ledig dag sist. Men det går inget bra alls att vara ledig. Gick upp vid 05 och satte mig vid datorn för att “bara få iväg ett nyhetsbrev” och sen ramlar det ena efter det andra på och nu 8 timmar senare så sitter jag fortfarande kvar. Fast jag har lyckats klämma in en hel arbetsdag före lunch iallafall.  Det är väl tidsoptimering! 😉

Men jag har så roliga saker att göra som har med jobbet att göra och dessutom några saker jag måste få upp på sajten innan helgen så jag hänger kvar här ett tag till tror jag. Sen ska jag baka blåbärsmuffins och göra varm choklad med grädde, har gett mig den på att jag ska fota bättre bilder på Hot Choc. Den är så fantastiskt otroligt god och de gör sig inte rättvisa på de bilder vi har!

Sen måste jag ge mig ut och leta en ny snygg köksblandare. Robert lyckades bryta av den tidigare i veckan, så nu är det lite jobbigt att försöka få ut vatten ur kran i köket. Det går inte alls, så det känns lite akut.  Någon som har tips om snygg köksblandare? Jag är lite inne på en med duschmunstycke. Varför vet jag inte, tycker bara att de är snäppet snyggare än vanliga kranar, eftersom jag inte hittar någon snygg vanlig modell. Om någon med erfarenhet av dem med duschmunstycke så vill jag gärna veta om ni är nöjd eller inte, typ sån här:  Gustavsbergs Skandic Island .

Dela gärna: