Fick en liten halvledig dag och för er som följt mig så är det lite terapi i mitt liv att få tapetsera eller måla väggar. Det håller stressen borta för mig och jag kan fokusera och gå in i något helt annat några timmar. Långväggen i köket är nu svart och jag trivs redan mycket bättre! Kortväggen ska få en ljustapet med skimrande mönster av något slag. Har inte riktigt bestämt mig ännu, men det är nog jag i ett nötskal, allt är spontant och mycket hinner ändras på vägen. Vad gör det. Huvudsaken man blir nöjd, eller hur!

Nu ska jag packa för att åka till Dublin imorgon bitti. Mässa på måndag och inspirationsdag på stan hela tisdagen. Och apropå det. I juni kommer världens snyggaste resväske-kollektion från Oilily. I LOVE IT! och ni kommer göra detsamma, det känner jag på mig!

Lampan med vita blommor i plexi kommer fram mycket bättre nu än tidigare mot vit vägg.

Plåtskåpet från Dulton fick ett nytt liv i köket idag. Det har snart åkt runt i varje rum men här bor det nu.

Favoritgodiset Gott & Blandat i skål från Rice tidigare sortiment. Likaså mintgröna vågen är från Rice tidigare sortiment.

Och det blev Sushi till middag, ååhhh så gott! Och jag älskar färgerna!! Bordstabletterna från Rice har vi nu, sushitallrikarna från Rice är jag så överlycklig över att jag köpte för många år sen, de används ofta. Testade Sushipinnar för nybörjare (från Rice), funkade jättebra! Mest till Filippa men de var så bekväma så de lär jag använda fler gånger 🙂

Mmmmm…. smarrigt!

Dela gärna: