Ojj vilken hektisk vecka! Även om det bara är onsdag ännu, men det började i torsdags. Det var då jag la ut långt och personligt inlägg här på bloggen om en jobbig tid för vår familj, om min dotters mobbing och hur vi tagit oss ur det. Jag fick sån enorm respons på det, över 100 olika feedbacks både på min privata Facebook, instagram, på bloggen, via mail, telefon och meddelanden. Både från barn och vuxna. Jag blev lite golvad helt känslomässigt vad många det var som själva kände igen sig och det är verkligen ett långt mycket större problem än vad skolorna vill kännas vid.

Samtidigt började sportlovet, tidsrytmen här hemma för barnen började sakta men säkert vändas upponer. Och på söndagmorgon startade jag en spontan lagerrea med 20% rabatt på alla lagervaror och bara 20 kr i frakt under 3 dagar. Våren är på väg och massa nya varor ska få plats. Jag tänkte att det kanske inte är så många som hinner se det pga sportlov men oj så fel jag hade. Nyhetsbrev gick ut på söndagsmorgonen, dag före lön och dagen innan 25e som inföll på måndag. Dum dag att starta rea kanske, men söndagar är ju absolut bästa dagen i webbshoppen så den försäljningen ville jag ju inte missa.

Oboj, söndag kl 16 var jag tvungen att åka in till jobbet och börja packa då lite panik infann sig. Det bara ramlade in order! Åkte till jobbet, printade ut högen nedan och började packa. Söndagkvällar kl 18-24 är våra bästa tider och dit hade vi inte ens kommit. Ja ni förstår paniken. Huuuur ska vi hinna packa?

 

Det var jag och musiken på högsta – och alla härliga instagramvänner som peppade mig på alla bilder jag la upp från lagret.

Något av det roligaste med att packa order är att se allt fint kunderna matchat ihop på en order efter att ha surfat runt och kikat. (Tallrikar Studio Lisa Bengtsson, Småkakor från Arbrå Ångbageri, muggar i melamin från Rice).

Jösses! Under måndagen så packade vi klart hela söndagshögen. På tisdagsmorgonen när vi kom så printade jag ut måndagens ordrar och hade en lika stor hög med order då också. Helt fantastiskt! Tack alla underbara kunder som beställt av oss!

 

Ett helt kakförråd med snyggaste burkarna och godaste kakorna på väg till kund. (Småkakor, Bondkakor och Pepparkakor från Arbrå Ångbageri)

Mer pack av kundorder som instagrammades. (Visp från Rice, rissked från Rice, småburkar hjärtan och ladybirds från Rice, vaxduk med prickar och spets)

Man blir så glad av allt färgglatt man packar! På den här bilden idag så hörde kunden av sig på instagram : “Åhhh det är min ju!” Haha underbart tycker jag, vilken feedback och visst var det hennes order 🙂  (Gul kanna i porslin Rice, Turkost överkast/filt med broderier Rice, Småkakor från Arbrå Ångbageri)

Melamintallrikar, skedar och muggar från Rice – allt matchat, på väg till kund.

Nöjd och glad kund har fyndat Tine K Home med 20% rabatt och 20 kr frakt – 2 st lampfötter, 2 st lampskärmar,  1 st taklampa och ljusstakar.

Happy Lights och matchande förvaringskorgar från Rice på väg till kund.

På tisdagseftermiddagen gick ett nytt nyhetsbrev ut till alla med en påminnelse om att rabatten bara gäller till midnatt. Oj, jösses – nu blev det spurt!

Imorse när vi kom och printade alla tisdagens order  – såg det ut så här! Både fler och enstörre hög än både söndagen och måndagen.  ♥♥♥ Jag är så lycklig! Tack alla fantastiska kunder! Love you!! Det var bara för oss att sätta igång att packa! 🙂 Och vi packade som galningar hela dagen idag.

 

Här packar jag iväg en XL Stråväska från Tine K Home till kund

 

Färgglatt från Rice: muggar i melamin, silikonlock till muggarna, skålar set om 2 från Rice och Kids bakset i silikon och trä

Man blir lite snurrig och vimsig till slut av allt man packar så Caroline och jag passade på att fika lite på stående fot. Småkakor innehåller 3 sorter. Mina favoriter är de närmsta Bondkakor. Carolines favoriter är Kolakakorna. Mmm, jag lovar de är så vansinnigt goda. Jag är annars inte förtjust i torrkakor men de här – de är ruskigt goda!

Kundorder som packas

Iväg till stan och på vägen svängde jag förbi en kund som beställt stora saker som var lite bökigt att få iväg med post + DHL så det blev en hemleverans på vägen. Smidigt för både oss och kunden som blev superglad! 🙂

Ni har väl känt det också! Att våren är på väg, solen skiner och det är blå himmel och väldigt ljust ute de sista dagarna. Helt underbart! Så här fin var himlen när jag var på Flemmingatan kl 18. Magiskt! Vackert! Även himlen var färgglad idag!

Mitt i detta intensiva packande så är jag så glad att jag hade bokat en ansiktsbehandling hos Jennie på En Härlig Salong (Flemmingatan, Stockholm) ikväll. Så skönt att komma ifrån och bara ligga en timme och blunda, bli fixad, masserad och komma ut en timme senare några år yngre! Haha ja är det inte så det känns när man är klar. Laddat batterierna och energiboostat!

Så imorgon torsdag är vi redo att möta orderhögarna igen! Då ska tisdagens alla ordrar vara iväg! ♥

Och vill du inte missa våra nyhetsbrev så anmäl dig här! Puss o kram och tack, det värmer! Just nu är ni över 40.000 som vill ha nyhetsbreven! ♥

Dela gärna: