På vägen hem från Rice så var det dags att hämta upp bullformarna hos Ingunn på by Vestli House, hon bor på Kungsholmen. När Susanne och jag kom in till henne så tappade vi hakan  – vilken makalös våning! Jag ska göra ett försök att förmedla hennes fantastiska våning här i bilder. De har en takvåning, en ombyggd råvind på två plan som är en stor 2:a på 200 kvadrat. Härliga takterasser saknas inte, 2 st finns det varav en mot Norr Mälarstrand och vy över vattnet. På fotona från den terrassen har jag tydligen koncentrerat mig på att fota statyn på hustaket som blir som deras egen eftersom de bor vid taknocken. Coolt! Väggar i vit puts, trappa och gångbro i trä. Inredning gick i vitt, grått, brunt och svart med stora maffiga detaljer som passade in perfekt. Som jag nämnt tidigare, jag fullkomligt älskar att kliva rakt in i en annan värld och bli totalt överraskad av det jag befinner mig i! Såna här små moments i livet som jag tycker om att spara i en liten del av mig och plocka fram som minnen och bara mysa,  så långt bort från mitt eget radhus. Se och njut!

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Vestli House

Nu ska jag göra ett nyhetsbrev! Det har kommit in så mycket nyheter de senaste dagarna! 🙂

Dela gärna: