Ojojoj har haft så mycket med misommarrean  i webbshoppen att göra sista dagarna så jag har inte hunnit att berätta och visa bilder från i tisdags kväll när vi surprisade Tanja Fylking!  Åhh så kul vi hade!

I söndags frågade Ankie Bagger om jag ville vara med på en överraskningsmiddag för Tanja Fylking som fyller 40! Jaa jättegärna! Förtidsfira hennes kommande 40-årsdag eftersom hon fyller år mitt i semestern i Thailand! Bara dagarna innan så hade jag försökt få ihop en fika eller ett glas champagne med Tanja eftersom hon åker idag torsdag, så jag visste att det var tajt schema för henne. En överraskning – ännu roligare!!! Men oj vad svårt det var att inte försäga sig, inte så lätt när man är så himla facebookifierad 🙂

Vi var 8 tjejer som samlades på Strandbryggan Sea Club, ett av Tanjas favoritställen. Ankie hade kommit överens med Gert att säga att Gert och Tanja skulle ut och äta. Det gick ju sådär, Gert vet väl om att Tanja vill ha kontroll och veta allt så efter Tanjas joggingtur på tidig kvällskvist så smet Gert över till grannen. Det knackade på dörren hemma hos Tanja och där står Ankie utanför. Tanjas förvåning var uppenbar, att komma och ringa på utan att ha bestämt något, det hör inte till vanligheterna bland vänner i Stockholm direkt längre 🙂 .

Ankie ber Tanja hoppa in i duschen och klä på sig något snyggt, hon får en kvart på sig. “Du är kidnappad”.
Snabbt och snygg som vanligt!

Tanja och Ankie hos Tanja. (fotot lånat från Tanjas blogg)

På med ögonbindel och blir ledd in i bil, sitter med bindel ända från Söder till Strandkajen.

tihi här kommer dom!

Väl framme inne på Strandbryggan åker bindeln av – och gissa om hon blev förvånad när vi börjar sjunga “ja må hon leva” högt och livligt! Galet härligt överraskad! ….och lite tårögda blev vi allihopa!

Vi hade sån tur med vädret! På riktigt. Från att ha varit regn o rusk från och till i veckor så visade sig Stockholm från sin bästa sommarkvällsida denna kvällen. Underbart!

Glad och överraskad : )

Skål grattis och välkommen till din kväll Tanja!

Jag, Anna Pehrsson, Petra, Pingis, Ankie Bagger, Tanja Fylking, Terece Almering, Lotta Lidbeck. Cathrine Hultgren saknas på bild men var också med.

Snittar till förrätt. Och galet god cheesecake till efterrätt. Däremellan åt jag en majskyckling sallad. Såå gott! Och skumpa och rosé slank ner några glas också.

Fina Terece som har klädmärket Love Forever, här i en superfin top från en kollektion nästa sommar tror jag det var. Hursomhelst supersnygg!!

Ankie Bagger, Tanja Fylking och Terece Almering

Jag och härliga Anna Pehrsson som har bloggen Leva med obotlig bröstcancer. Anna har funnits i min periferi ganska länge nu, många som känner henne som jag känner så jag hör hennes namn då och då, så roligt att äntligen få träffas och hinna prata lite.

Jag, Ankie, Tanja och Terece hängde kvar till sist

Tanja och Terece

Ankie, Terece, Tanja och jag

 

Tack alla fina för en superrolig och lyckad kväll! Tack Ankie för att du ordnade en såå kul överraskning.

 

Dela gärna: