För ett bra tag sen så fick vi nya tapetböcker från Eijffinger men jag har bara inte hunnit med att bläddra i dem. Ni vet, bläddra ordentligt, så där så man verkligen t i t t a r. Idag gjorde jag det – och föll pladask för två tapeter. Äntligen! Långväggen är ju svart målad sen någon vecka tillbaka. Kortväggen ska få denna väggbild. Eijffinger är samma företag som gör Pip Studios-kollektionen. Den här kollektionen heter Black & White och är en “svartvit PIP-variant”. Ja så skulle jag nog utrycka mig om inga bilder fanns att visa för att försöka förklara. Men lyckligtvis så har jag en bild! Here it comes..

Och så har jag äntligen, efter att ha letat i 3 ,5 år efter något som passar, hittat sovrumstapeten också!!! Vi har en antracitgrå  sänggavel i tyg som jag fortfarande är nöjd med och silvergrått överkast i siden fyndade jag tidigare. Kuddar i siden i fantastiska färger har jag införskaffat på några av mina resor. Allt ligger snyggt och prydligt nedpackat i sina påsar fortfarande och bara väntar på att få se dagens ljus någon annan dag. Tills den dagen jag hittar en tapet och gör om hela sovrummet. Jag längtar efter att bli av med caffelattefärgen som finns på sovrumsväggarna sen vi köpte huset. 

Och nu idag, var dagen här. Jag såg dom, och 10 minuter senare hade jag beställt hem dom. Kanske lite spontant, men sån är jag. Är det rätt så slår jag till utan att tveka på en gång. Går jag och velar, så är det inte rätt och då vet jag att en dag dyker något bättre upp. Så det är bara att gå och vänta in. Och vantrivas i rummet så länge.. Robert har till o med slängt ut fula taklampan från sovrummet för ett tag sen så han tyckte nog samma sak som mig. Bäst att slippa se eländet. Väggarna alltså. …Hoppas jag han tänkte. Och inte att det var mig han skulle slippa se 😀

Här är en scan från tapeten, istället för vitt som det ser ut att vara här så är det vitsilverpärlemo med metalliclyster och svart flock (sammet) på mönstret.   Resultatet kommer upp här senare. Längtar till att få sätta igång nu!

Svart och vitt. Det är basen hemma hos mig. Sen spajsar jag upp det med färger. Ibland mycket, ibland lite, allt efter humör och tycke.

Dela gärna: