TÄVLINGSDAGS!!! Vi lottar ut 5 st biljettpaket till Galapremiären av Disneys film Hotell Transylvanien!

 

 

Som sponsor till goodiebagen så har vi fått den roliga möjligheten att lotta ut 5 biljetter (2 vuxna + 2 barn /per biljett) till 5 glada följare på Facebook och bloggen.

Premiären är nu på lördag 13/10 på biograf Skandia i Stockholm. Filmen börjar kl 13.30, men redan från kl 12.15 är små o stora monster välkomna till foajén där läskiga drycker och ondsaker…. ehm… godsaker utlovas.
Vinsten är personlig och gäller för 4 personer.

TÄVLING, för chansen att vara en av de fem som vinner biljetter så maila in ditt namn och emailadress till info@inreda.com innan kl 16.00 idag onsdag 10/10-12. Enkelt va?

Fem vinnare dras under kvällen idag och meddelas per mail så fort det är klart. Lycka till!

Om Hotell Transylvanien: 

Välkommen till Hotell Transylvanien, Greve Draculas femstjärniga hotell där monster och deras familjer kan vila upp sig utan att människor stör dem. Till en speciell helg har Dracula bjudit in några av världens mest kända monster – Frankenstein och hans fru, Mumien, Den osynliga mannen, en varulvsfamilj med flera – för att fira hans dotter Mavis hundraartonde födelsedag. För Dracula är det inga problem att ta hand om alla dessa legendariska monster, men hans värld håller på att rämna när en vanlig människopojke snubblar in på hotellet och dessutom blir intresserad av hans dotter.

 

Filmen är 1 timme 31 min lång. Filmen rekommenderas från 7år.

Dela gärna: