I lördags så var jag förbi Annika Duckmark och levererade hennes fina canvastavlor som hon beställt. Hon visste inte att jag skulle komma förbi  men jag såg hennes facebookstatus att hon var och jobbade i butiken på Lidingö, så jag och Filippa passade på att åka förbi och överraska 🙂

20130326-231333.jpg

På väg med leverans 🙂

20130326-231434.jpg

Annika är ivrig och öppnar på studs

20130326-231536.jpg

Så här fina tavlor har hon beställt! Mitt hus-canvas som är en personlig tavla med sin familjs alla namn. Tavlan Superhero med Justins namn blev han superglad för! Justin 4 år är precis i den åldern nu så bokstäver börjar bli intressant! Storlekarna på hennes beställning: Mitt hus är en canvas A2 och Superhero Canvas A3

Tavlorna är från I love design och här hittar du massor med härliga motiv från I love design hos inreda.com. Både personliga som dessa och färdiga motiv.

Annikas Blogg och här hittar du Ockymössor som är Annikas eget märke och som vi säljer på inreda.com. 5 kr av varje såld mössa går till Operation Smile

Dela gärna: