Om några månader så åker jag iväg på en härlig resa till Palma med fantastiska 4good-gänget. Jag har varit på väg flera år men har inte haft tid och möjlighet, men nu blir det äntligen av! Så roligt! Jag åker ner som fotograf. Det kommer vara 85 tjejer som samlas och inspireras, en riktig feelgood-resa.

Det finns fortfarande platser kvar hälsar tjejerna!

4good Meet Up Palma 7-10 maj

Fyll på med ny energi med oss i solen!

Satsa på dig själv och ditt 2020! 4good Meet Up Palma innehåller allt vi älskar att göra! Magisk Happy Morning Yoga i soluppgången, inspiration från svenska kvinnliga entreprenörer på Mallorca, vandring i bergen längs havet, roliga bootcamps, networking och träning med Fia Mineur….

MEN KANSKE BÄST AV ALLT! Med oss på resan har vi en av Sveriges bästa mentala tränare – Cecilia Duberg – författare till succéboken Lejonagendan! Tillsammans med henne lär du dig mer om självledarskap, din optimala energinivå och hur du ger dig själv bästa möjligheterna att leva det liv du vill!

Carina & Marie 

P.S ERBJUDANDE! Säkra din plats redan nu och betala i februari!
https://www.4good.se/event/4good-meet-up-palma-2020

Carina Sunding och Marie Thorslund är grundare till 4good och driver Sunshinepodden. För för fem år sedan startade de 4good Business Network – ett affärsnätverk som de själva längtade efter. Under 4good Meet Up delar de sina bästa nätverkstips – hur du skapar fler möjligheter för dig själv och din omgivning!

Soluppgång vid 8! Happy Morning Yoga i soluppgången med Cecilia Duberg med magisk utsikt över Palmabukten

Cecilia Duberg är psykolog och mental tränare. De senaste 15 åren har hon stöttat och tränat elitidrottare, ledare och entreprenörer att leva och jobba i sin fulla potential. Att stå som starkast när det blåser och utvecklas med förändringar, inte trots dem. I resan ingår en workshop med Cecilia.

Superinspirerande Fia Minuer som är PT ger oss bäst tänkbara energi genom sina roliga bootcamps! Utomhus, fullt ös, bara att hänga på!

Mingel med svenska kvinnliga entreprenörer på Mallorca! Du möter bland andra Åsa Ingrosso som precis startat ännu en La Perla-restaurang med sin man.

För de som vill så vandrar i bergen längs havet mellan Puerto Sollér och Deia, vi testar mindful walking och njuter av oliv – och apelsinlundar!

Vi har hyrt hela boutiquehotellet Feliz i Palma bara för oss!

Networking och gemensamma middagar med alla 4good tjejer!

Varje morgon njuter vi av Hotel Feliz fantastiska frukostbuffé!

Visst låter det fantastiskt? Här bokar du : https://www.4good.se/event/4good-meet-up-palma-2020

Med 32 000 medlemmar är 4good Sveriges största kvinnliga nätverk för dig som vill connecta, utvecklas och ta nästa steg i livet! Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till Årets Hälsoinspiratörer 2017 och att Sunshinepodden utsetts till en av Sveriges fem bästa hälsopoddar!

Vi älskar vad vi gör, att sprida stories, pepp och inspiration till dig.

 

Dela gärna: