Full fart från tidig morgon till kväll. Leveranser på underbara saker från Tyskland har kommit in som ska packas upp imorgon, hade gärna velat gjort det idag men vi hann inte med hur mycket vi än försökte.

På förmidagen var det dags för inköp. Jag har tidigare under åren samarbetat med Ingunn så det var ett kärt besök som kom idag och visade upp sina nya produkter. Ingunn har startat ett nytt företag för ett tag sen. Hon väljer nu att lansera sina produkter i Sverige hos oss på inreda.com. Känns jättekul! Perfekt tajming till julbaket! Vi är de enda i Sverige som säljer ByVestli House sortiment. Snabba puckar och beslut resulterade i att vi får leverans redan imorgon. Hennes nya bullformar har helt fantastiska mönster! Här får ni en liten tjuvkik på mönster och så en glimt av Ingunn och mig i nytapetserade köket.

by vestli

Mattorna från Babushka är på ingång, kommer fredag eller början nästa vecka. Otroligt fina! Jag blev pladask kär i dom direkt när jag såg dem första gången, men det blev en lång startsträcka innan vi köpte in dom. Men nu äntligen är de snart här!

Babushka mattor

Hela resterande veckan är full av inköpsmöten, både för att bunkra upp inför julrush men även kommande vårkollektioner som ska beställas i god tid. Det gäller att ställa om sig snabbt från julpynt till sommarkänsla i tänket mellan de olika mötena. Imorgon ska Susanne och jag till Rice – ska bli så roligt! Alltid lika härligt att träffa dom. Längtar efter att se nya kollektionen, oavsett säsong så är det färgglatt, inspirerande och livfullt i färgexplosioner! Färg gör mig glad. Jag återkommer med bilder från det såklart! 🙂

 

 

Blev intervjuad idag av tidningen Internetworld angående julhandeln. Kommer i nästa nummer. Ska bli spännande att se!

Dela gärna: