I fredags var det fest! Woop woop, så himla roligt det var!! Det bjöds till tjejfest hos Tanja Fylking. Vilket härligt gäng jag hamnade hos. Gert hade åkt till New York och Tanja passade på att ordna till fest! 20 tjejer var vi.

Det blev en kväll fylld av mycket skratt och värme, supergod mat, musik och härligt prat. Allt av en mix av fantastiskt härliga mysiga vänner till Tanja! Hälften av dom har jag träffat tidigare men många nya hann jag prata med och jag älskar det, att lära känna nya människor och jag älskar när man känner att det klickar och man hittar varann!

Tack för en superlyckad kväll Tanja! Wow, det hade du ordnat bra!!!

När jag kom hem sent på natten så hade jag till slut tagit 150 bilder. Så himla kul! Men jag glömmer ju bort att det tar sån tid att fixa med bilderna, så hela lördagen försvann ju bara i bildhantering. 🙂 Till slut blev det ändå så många så det får bli 2 st blogginlägg för annars hänger sig inlägget 🙂 Länk till nästa finns även längst ner i detta inlägg sen: tjejfest-hos-tanja-fylking-del-2

 

 

På bästa partyhumör på väg hem till Tanja mitt i pulsen på Götgatan med goodiebags från inreda.com fyllda med godsaker från Arbrå Ångbageri. Det är banne mig första gången jag går på fest och har med mig goodiebags för att överraska gästerna, men det var en angenäm känsla! 🙂

De underbara tjejerna på Arbrå Ångbageri har stått och bakat hela onsdagen och budat ner en nybakad leverans som jag fick äran att bjuda alla Tanjas vänner på! Småkakor är ju Arbrå Ångbageris vårnyhet (mix av deras tre klassiska småkakor, allt förpackat i en snygg lila plåtburk) och kommer egentligen inte förrän om 3 veckor i butik, men förutom dessa jag har i påsarna så har vi även fått in 24 snyggburkar med Småkakor till webbshoppen, så på inreda.com finns de! Rykande färska.

 

Melaminmuggar från Rice och muffinsformar från Vestli House

Jag älskar ju att fota miljö och inredning så vi tar en liten rundtur hemma hos Tanja först, häng med! I köket på Götgatan så gick Tanja bananas så fort hon flyttade in. Knackade loss så muren kom fram på en kortvägg mellan 2 fönster och hon höjde takhöjden rejält i samma veva. Ett himla mysigt kök nu!

Tanjas vän Petra Hellqvist stod för maten och my god sååå gott det var! Alltså de här chevrémuffinsarna med honung var helt fantastiskt gudomliga!!! I grytan potatis och purjolökssoppa som serveras i ricemuggarna, supergott! 🙂

 

I hallen en gammal fin skänk och se där massa fina färgglada vinglas i plast från Rice och inreda.com såklart! Vinglasen är stora och fantastiskt goda att dricka ur! Ett glas rymmer 45 cl. Mycket vin med andra ord 🙂

 

Buffébord med ceasarsallad till vänster och kronärtkockssallad med sparris till höger. Torkade serranochips i mitten och till dessert sen blev det kladdkaka m saffransgrädde. Mmmmums!!

Stor vattenkanna från Rice med bubblande vatten och citronskivor i

Kronärtskocka, sparris och parmesan. Sååå gott!

Vår snygga värdinna Tanja som är en fena på att ta så väl hand om sina gäster! Tanja är ett sånt härligt energiknippe med hundra järn i elden. Hon driver Dog Artist som tillverkar snygga kvalitetsaccessoarer till din hund. En av kollektionerna har hon tagit fram tillsammans med Maria Montazami, den fina kollektionen hittar du här i inreda.coms webbshop. Tanja har även tagit fram en serie med hundsängar som är helt fantastiska.

Färgglada melaminmuggarna från Rice piggar upp

Katarina Holmberg, Ankie Bagger, jag och Annika Duckmark

Lotta Lidbeck, Therése Modig, Katarina Holmberg, Lotta Körberg, Ankie Bagger, Kin Hermansson och Annika Duckmark

Underbara Tanja hälsar alla välkomna ❤

Lotta Körberg, Kin Hermansson, Ankie Bagger, jag och Helene Jansson.  Helene som sitter så brunbränd och fin bredvid mig är en av två härliga och duktiga tjejer som driver restaurang Strandbryggan Sea Club vid Djurgårdsbron. Min favoritrestaurang sommartid så nu fick vi genast vårlängtan och sommarfeeling och hopp inombords när det nu utomhus har varit så mycket som -16 grader!

Melaminmuggar från Rice och muffinsformar från Vestli House

Potatis och purjolökssoppa med chevrémuffins. Galet gott.

Mera bilder från festen i nästa inlägg hittar du här  🙂 Tjejfest hos Tanja Fylking del 2

 

Dela gärna: