Igår efter jobbet var det dags för ett till tjejmys! Med både gamla vänner och helt nya bekanta, något som jag älskar, så roligt att lära känna nytt folk och få umgås med de man gillar! En bra energiboost!

Den här gången blev det det nya stället Strandvägen 1 som jag hört så bra om! Det velades mellan Strandbryggan och Strandvägen 1 men eftersom solen var borta just igår och det blåste rejält så tror jag att valet blev lätt för dom som valde 🙂

Spännande att prova nya restauranger, speciellt när jag har hört så mycket om denna och ser den ena efter den andra checka in på facebook och instagram. Men nä, så speciellt var det inte dessvärre, varken stället eller maten. Men sällskapet var på topp så det gick ingen nöd på oss som tur var! 🙂

 

Fr v: Madde Clason, Sara Stenevad, Camilla Engström, jag, Christina Melin och Terece Almering

Supertrevliga tjejer hela bunten och som vanligt så sprang 5-6 timmar iväg på skratt och härligt tjejsnack 🙂 Tack alla fina tjejer!

Dela gärna: