Vår brevbärare här på jobbet som hämtar alla brev på eftermiddagen är så rolig.  Vi småpratade lite om Tomten för någon dag sen och all post som Tomten får till sig. Igår lämnade brevbäraren över en liten lapp med adressen till tomten. : ) Helt underbart! Vilken skön härlig service. All post till Tomten kommer fram och Tomten svarar till o med på alla brev! Så, här kommer nog den hetaste och viktigaste adressen för alla era barn:

Tomten
173 00 Tomteboda

Förra året “glömde” jag posta Filippas önskelista till Tomten, men det borde jag gjort nu när jag vet att alla får ett svar tillbaka. Vi får se om det blir någon lista i år, om hon tror på Tomten eller inte längre 😉

Idag blir det nog lite ensamt och vääldigt mycket att göra som vanligt på kontoret, bara jag där idag men jag anar att det kommer in efterlängtade leveranser bland annat från Lisbeth Dahl idag. Jag älskar när det kommer hem leveranser!! Lite som på julafton och lika förväntansfullt, även om det sker dagligen!  : )

Från Lisbeth Dahl kommer påfyllningar av knoppar  vi haft tidigare och som sålt slut och även några nya. Alla ni kunder som väntar på förbokade leveranser – idag är dagen d då de kommer gå iväg!

Kanske blir det till o med ett köp av den nya härligt snygga mysdressen från Lisbeth Dahl! Så här snygg är överdelen! Finns i S/M och M/L mysdress i 2 delar – byxa och omlotttröja med knytband! Byxorna med sidenband i nederkant precis som ärmsluten har. Finns i grå velour.

Dela gärna: