Från att ha haft en framsida hemma som jag i 3 års tid tänkt att en dag ska jag ta tag i det, så är det faktiskt klart sen någon vecka tillbaka! Jag fick ju oplanerat lång tid över nu i sommar, samtidigt har det varit en jättebra terapi att få gräva och slita och tänka på annat. Jag har gräsallergiker i familjen så varje gång man skulle ut och klippa gräset så kunde man inte ha dörren öppen på några dagar. Så istället för att klippa gräset bestämde jag mig en dag för att nu är det dags, jag tar loss plattorna, gräver upp gräset och spettar bort asfalten. Sen var det ingen återvändo…jag har haft ont i kroppen i 4 veckor efter det =).

När jag började så visste jag på ett ungefär hur jag ville att slutresultatet skulle bli men någon mur längst fram var inte planerad. Den blev till efter att jag missat att tala om för grusbolaget att det var lite trångt i svängarna utanför huset så de fick dumpa 12 ton samkross ovanpå häcken mot gatan istället. Oops.. Nu efteråt är jag jätteglad åt att det blev en mur. Snart är det riktigt klart, det är bara gräsmatta kvar framför muren, fröna ligger där och gror nu sen några dagar tillbaka. Vi får väl se om vi lyckas få till en snygg gräsmatta där. Här finns lite mer bilder!->

Före Efter
Före och Efter. Jag gillar före och efter-bilder, alltid lika roligt att se vilken förändring det faktiskt blev!

Dela gärna: